Menu
0

No products in the cart.

Condoleanceboek vilt

Felt Condolence book

A Condolence book offers the possibility to leave personal messages or memories that can be read in peace after the funeral. This soft book is perfect for a gentle funeral.


58,00

Clear
Ordered before 5 p.m., delivered tomorrow (except for Sundays and public holidays)

Quality & size

the condolence book has a wool felt cover, with or without wooden binding. Measurements with wooden binding: 31cm x 22cm Measurements with ribbon: 28cm x 22cm

Shipping & Returns

Netherlands and Belgium: order today before 5 pm, and it will be delivered tomorrow (except for Sundays and public holidays). Returns or exchanges can be made within 14 days of purchase. For world wide shipment please contact us through email. 

Wollen vilt

Dit handgemaakte condoleance- of gedenkboek voelt zacht aan door de vilten buitenkant. Dit wollen vilt is daarnaast ook stevig. Het materiaal is daarom erg geschikt als kaft. Het boek is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: samengebonden door een lint (alle kleuren) of met een beukenhouten rug (turquoise & taupe) .

Condoleance boek vilt - Wikkelgoed

Gebruik

Het boek heeft 40 pagina’s die voorzien zijn van lijntjes. Per pagina is er ruimte voor vier persoonlijke boodschappen. De tussenbladen zijn gemaakt van handgeschept papier, passend bij het zachte karakter van het boek. Het Condoleanceboek is beschikbaar in taupe, turquoise, wit, donkerblauw en donkergrijs.

condoleanceboek
condoleanceboek
condoleanceboek
Condoleanceboek vilt
condoleanceboek
condoleanceboek
Wikkelgoed vouwwijze

Veelgestelde vragen

Om uw vragen te beantwoorden hebben wij veelgestelde vragen op een rij gezet.

Questions

Welke producten zijn toegestaan op een natuurbegraafplaats?

De meeste natuurbegraafplaatsen raden aan om natuurlijk afbreekbare materialen te gebruiken. Sommige begraafplaatsen stellen dit zelfs verplicht. Het is raadzaam om goed te overleggen met de natuurbegraafplaats die u voor ogen heeft.
natuurbegraafplaatsen

Kunnen de verschillende waden en stoffen ergens bekeken worden?

De stoffen en waden kunnen op verzoek bekeken worden in ons kantoor. U kunt telefonisch een afspraak hiervoor maken, zodat we zeker weten dat we de juiste stoffen en kleuren bij de hand hebben.
Contact

Kan er een crematie georganiseerd worden zonder kist?

In Nederland is het toegestaan om te cremeren zonder kist. Er wordt dan gemaakt van een lijkwade in combinatie met een draagbaar. Er zijn een aantal crematoria die dit niet toestaan, dus overleg altijd goed met uw uitvaartondernemer.

All frequently asked questions