condoleanceboek

Condoleanceboek vilt

Het Condoleanceboek biedt de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen of herinneringen achter te laten die rustig nagelezen kunnen worden als de uitvaart achter de rug is. Dit zachte boek past mooi bij een zachte uitvaart.


65,00

Wissen
Voor 17u besteld, morgen in huis (niet op zon- en feestdagen)

Kwaliteit & afmeting

Het Condoleanceboek heeft een van schapenwol gevilte kaft, met of zonder houten rug. Afmeting van het Condoleanceboek met houten rug 31cm x 22cm (lxb) Afmeting van het Condoleanceboek met lint: 28cm x 22cm (lxb)

Verzending & retournering

Wij garanderen dat uw product op tijd worden geleverd. Vandaag besteld voor 17u is de volgende dag geleverd. Dit met uitzondering van zondag. Rerourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na aankoop.

Wollen vilt

Dit handgemaakte condoleance- of gedenkboek voelt zacht aan door de vilten buitenkant. Dit wollen vilt is daarnaast ook stevig. Het materiaal is daarom erg geschikt als kaft. Het boek is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: samengebonden door een lint of met een beukenhouten rug.

condoleanceboek

Gebruik

Het boek heeft 40 pagina’s die voorzien zijn van lijntjes. Per pagina is er ruimte voor vier persoonlijke boodschappen. De tussenbladen zijn gemaakt van handgeschept papier, passend bij het zachte karakter van het boek. Het Condoleanceboek is beschikbaar in taupe, turquoise en wit.

condoleanceboek
condoleanceboek
condoleanceboek
condoleanceboeken
condoleanceboek
condoleanceboek
Wikkelgoed vouwwijze

Veelgestelde vragen

Om uw vragen te beantwoorden hebben wij veelgestelde vragen op een rij gezet.

Vragen

Welke producten zijn toegestaan op een natuurbegraafplaats?

De meeste natuurbegraafplaatsen raden aan om natuurlijk afbreekbare materialen te gebruiken. Sommige begraafplaatsen stellen dit zelfs verplicht. Het is raadzaam om goed te overleggen met de natuurbegraafplaats die u voor ogen heeft.
natuurbegraafplaatsen

Kunnen de verschillende waden en stoffen ergens bekeken worden?

De stoffen en waden kunnen op verzoek bekeken worden in ons kantoor. U kunt telefonisch een afspraak hiervoor maken, zodat we zeker weten dat we de juiste stoffen en kleuren bij de hand hebben.
Contact

Kan er een crematie georganiseerd worden zonder kist?

In Nederland is het toegestaan om te cremeren zonder kist. Er wordt dan gemaakt van een lijkwade in combinatie met een draagbaar. Er zijn een aantal crematoria die dit niet toestaan, dus overleg altijd goed met uw uitvaartondernemer.

Alle veelgestelde vragen