Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natuurbegraafplaats de Hoevens en Wikkelgoed

Bij Natuurbegraafplaats De Hoevens worden een aantal van onze producten tentoongesteld. Dit vinden wij een heel mooie gelegenheid om te laten zien dat onze ideeën over een natuurlijke uitvaart nauw aansluiten bij de visie van De Hoevens. Zij willen mensen op een zo natuurlijk mogelijke manier begraven, zodat de natuur haar gang kan gaan.

Natuurbegraafplaats de Hoevens

In lijn met deze visie, natuurlijk begraven en de natuur haar gang laten gaan, worden de ligplaatsen opgenomen in de natuur. Er hoeft geen onderhoud plaats te vinden; hoe meer begroeiing hoe beter. Natuurbegraafplaats De Hoevens maakt deel uit van een landgoed waar algemene onderhoudswerken verricht worden. Dit maakt het landschap zowel toegankelijk als natuurlijk, wat het een prachtige plek maakt om als nabestaande naar terug te keren.

de Hoevens

Biologisch producten

Bij natuurbegraafplaatsen zoals de Hoevens horen natuurlijk ook biologische, natuurlijke producten. Onze Schaal en Hennep lijkwade zullen gedurende een half jaar worden tentoongesteld. De Schaal van wilgentenen is gemaakt van onbespoten wilgentenen van Hollandse bodem. De Hennep lijkwade is gemaakt van het zeer duurzaam geteelde hennep. Deze producten zien er natuurlijk uit en zíjn natuur! Dit is onze manier om ons respect voor de natuur te tonen en te delen.

Persoonlijke benadering

Op Natuurbegraafplaats De Hoevens staat een persoonlijke benadering centraal. Dit is iets wat wij ook zeer belangrijk vinden. Een persoonlijke uitvaart kan enorm veel bijdragen aan het rouwproces. Door de uitvaart uniek te maken, passend bij de overledene, kan de persoon het best herdacht worden.

Rustplaats

Een laatste rustplaats is hier op de Hoevens echt een rustplaats. Er is hier geen onzekerheid wat betreft grafrecht, het recht op een ligplaats is voor eeuwig. Het is echter ook mogelijk om voor bepaalde termijn een grafrecht te kopen. Maar hoe lang de termijn ook is van het grafrecht, de stoffelijke resten zullen niet verwijderd worden. Bij het verstrijken van de termijn worden die nog dieper begraven. Zo bent u verzekerd van een eeuwige laatste rustplaats in een prachtig natuurlijk landschap.

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram