Gekleurde lijkwade

Gekleurde lijkwade

Onze Gekleurde lijkwade is gemaakt van stevig canvas. Deze stugheid maakt dat de stof in mooie plooien gevouwen kan worden. Dit creëert een levendig schaduwspel waardoor de kleuren mooi tot uiting komen.


KIES HIER JE KLEUR
Voor 17u besteld, morgen in huis (niet op zon- en feestdagen)

Kwaliteit & afmeting

De afmeting van de lijkwade is voor iedereen geschikt. De wade is gemaakt van stevig katoenen canvas.

Verzending & retournering

Wij garanderen dat uw product op tijd worden geleverd. Vandaag besteld voor 17u is de volgende dag geleverd. Dit met uitzondering van zondag. Rerourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na aankoop.

Kleuren

De Gekleurde lijkwade is in 30 verschillende kleuren op voorraad. De kleurtinten variëren van fel tot donker. Naast variaties op het blauw, rood en paars van de afbeeldingen hebben we verschillende tinten groen, grijs, roze, bruin en geel.

Gekleurde lijkwade

Zelf inwikkelen

Het mooie aan deze lijkwaden is dat de kleurkeuze de lijkwade een persoonlijke betekenis kan geven. De waden zijn gemakkelijk aan te leggen. Dit maakt het voor nabestaanden mogelijk om het wikkelen zelf te doen. Vaak wordt zelf inwikkelen ervaren als een waardevol afscheidsritueel. Men kan dan bijvoorbeeld persoonlijke aandenkens in de stof leggen of borduren.

gekleurde lijkwade
gekleurde lijkwade
gekleurde lijkwade

Gekleurde lijkwade van canvas

Het canvas van onze Gekleurde lijkwaden is gemaakt van katoen. Door de stugheid van de stof hebben de lijkwaden een krachtige uitstraling. Ondanks deze stugheid is het een ademende stof. De stof is effen gekleurd, waardoor de waden een serene uitstraling hebben als ze zijn dichtgevouwen.

gekleurde lijkwade

De stof

gekleurde lijkwade

De opbaarplank

Om een lijkwade te gebruiken bij een crematie of begrafenis is het gebruik van een opbaarplank noodzakelijk. Wij bieden verschillende opbaarplanken aan die mooi aansluiten bij de gekleurde wade, zoals de Schaal van wilgentenen en de Takkenbaar.

schaal van wilgentenen draagbaar
gekleurde lijkwade
Wikkelgoed vouwwijze

Veelgestelde vragen

Om uw vragen te beantwoorden hebben we veelgestelde vragen op een rij gezet.

Vragen

Hoe kan de wade het beste gevouwen worden?

Er zijn twee manieren waarop de wade gevouwen kan worden. De instructies hiervoor worden altijd meegeleverd bij de wade. Op de hieronder genoemde pagina kunt u deze instructies vinden.
Vouwinstructie lijkwade

Kan een lijkwade worden gebruikt bij een crematie?

Ja, een lijkwade kan in combinatie met een draagbaar gebruikt worden bij een crematie. Bij sommige crematoria is het verplicht om een Inschuifplank te gebruiken als de baar geen platte bodem heeft. Neem daarom altijd eerst contact op met het crematorium dat u voor ogen heeft.
Inschuifplank

Kan ik ergens alle kleuren van de gekleurde wade zien?

Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt met de beschikbare kleuren. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u eventueel een afspraak maken om bij ons langs te komen en de kleur te bekijken.
Kleuren

Alle veelgestelde vragen