Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

In de media

Wikkelgoed in de media. Wij werken graag mee! Neem gerust contact met ons op.

Parool

Op dinsdag 29 september 2015 verscheen in Het Parool het artikel ‘In doeken gewikkeld’, over de voortzetting van Wikkelgoed. Aan de mediastorm lijkt op deze manier geen einde te komen. Het is bijzonder dat op deze manier het verhaal achter Wikkelgoed Uitvaarttextiel en de lijkwade als alternatief voor een kist ook in de regio Amsterdam onder de aandacht wordt gebracht. De mooie foto bij dit artikel werd gemaakt in het Amsterdamse Bos.

Telegraaf

Op woensdag 29 juli 2015 stond er een interview in De Telegraaf met de titel: ‘Gewikkeld in liefde’, de eerste media-aandacht voor Wikkelgoed Uitvaarttextiel. In dat artikel vertellen Robbe, Arne en Lieke over de overname van Wikkelgoed. Wij vinden het bijzonder dat de doorstart van Wikkelgoed zelfs deze landelijke krant heeft gehaald. En dat op deze manier veel mensen zijn geïnformeerd over de lijkwade en draagbaar als alternatief voor een doodskist.

Noord-Hollandse regiokranten

Het artikel ‘Gewikkeld in liefde’ dat eind juli in De Telegraaf stond, is op dinsdag 8 augustus 2015 ook geplaatst in de regionale dagbladen Haarlems Dagblad, Noordhollands Dagblad, De Gooi en Eemlander, Leidsch Dagblad en IJmuider Courant. Zo werd ook de regio Noord-Holland via de media geïnformeerd over de lijkwade als toegankelijk alternatief voor een kist.

Vakblad Uitvaart

In de oktobereditie 2015 van het Vakblad Uitvaart staat ons verhaal over Wikkelgoed Uitvaarttextiel: 'Kinderen nemen wadebedrijf Wikkelgoed van moeder over'. Met deze publicatie informeren we onze branchegenoten over het voortbestaan van Wikkelgoed, onze visie op de lijkwade als verantwoord alternatief en het voortzetten van de visie van bedenker, oprichter en (schoon)moeder Monique.

De Standaard

Op 2 november 2016 is er een stuk verschenen over het gebruik van lijkwaden in België. genaamd 'De aaibare dood'. De Standaard heeft op de dag van Allerzielen in het artikel over lijkwaden uitgebreid geschreven over Wikkelgoed en haar ervaringen met lijkwaden in Nederland maar ook in België.