Spijkerstof lijkwade

Spijkerstof lijkwade

Onze Spijkerstof lijkwade is een stoere wade van stugge denim. De buitenkant van de lijkwade is indigoblauw, de binnenkant lichtblauw. Dit kleurverschil geeft een mooi effect wanneer de lijkwade opengeslagen ligt.


350,00

Op voorraad

Voor 17u besteld, morgen in huis (niet op zon- en feestdagen)

Kwaliteit & afmeting

De afmetingen van deze lijkwade zijn voor iedereen geschikt. De wade is gemaakt van biologisch denim.

Verzending & retournering

Wij garanderen dat uw product op tijd worden geleverd. Vandaag besteld voor 17u is de volgende dag geleverd. Dit met uitzondering van zondag. Rerourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na aankoop.

Denim katoen

Denim is een stevige katoensoort die een fijn ademend karakter heeft. De stof is geweven met een keperbinding waardoor er schuine lijnen zichtbaar zijn. Denim is uitgevonden door goudzoekers en draagt een rijke geschiedenis onder de grond. Dit maakt denim een uniek materiaal voor een Spijkerstof lijkwade.

Spijkerstof lijkwade

Inwikkelen van de Spijkerstof lijkwade

De Spijkerstof lijkwade kan eigenhandig worden omgeslagen. Dit wordt vaak ervaren als een betekenisvolle handeling. De wade kan mooi gedrapeerd worden voor een opbaring, of elke dag verder gesloten worden. In de lijkwade kunnen dan aandenkens worden geborduurd of gelegd. Zo kan een wade voor iedereen een persoonlijke betekenis krijgen. Lees hier meer over zelf inwikkelen.

Spijkerstof lijkwade
Spijkerstof lijkwade
Spijkerstof lijkwade

Biologisch denim

Het denim dat wij gebruiken wordt gemaakt van biologisch katoen. Dit denim wordt geproduceerd in Izmir, Turkije. Het katoen uit dit gebied is een van de mooiste soorten die er zijn. Dit is te zien en te voelen aan de stoffen. U kunt hier meer lezen over biologisch denim.

Spijkerstof lijkwade

De stof

Spijkerstof lijkwade

De opbaarplank

Om een lijkwade te gebruiken bij een crematie of begrafenis is het gebruik van een opbaarplank noodzakelijk. Wij bieden verschillende opbaarplanken aan die mooi aansluiten bij de Spijkerstof lijkwade, zoals de Schaal van wilgentenen en de Takkenbaar.

Takkenbaar
Spijkerstof lijkwade - Schaal draagbaar - Wikkelgoed 1
Gots gecertificeerd - Wikkelgoed

GOTS-gecertificeerd

Het hele productieproces van deze wade is GOTS-gecertificeerd. Deze certificering garandeert dat de hele productieketen duurzaam is: Er worden geen pesticiden of kunstmest gebruikt bij de teelt. Ook voldoen de arbeidsomstandigheden aan strenge eisen.

GOTS-certificaat
Wikkelgoed vouwwijze

Veelgestelde vragen

Om uw vragen te beantwoorden hebben we veelgestelde vragen op een rij gezet.

Vragen

Hoe kan de wade het beste gevouwen worden?

Er zijn twee manieren waarop de wade gevouwen kan worden. De instructies hiervoor worden altijd meegeleverd bij de wade. Op de hieronder genoemde pagina kunt u deze instructies vinden.
Vouwinstructie lijkwade

Kan een lijkwade worden gebruikt bij een crematie?

Ja, een lijkwade kan in combinatie met een draagbaar gebruikt worden bij een crematie. Bij sommige crematoria is het verplicht om een Inschuifplank te gebruiken als de baar geen platte bodem heeft. Neem daarom altijd eerst contact op met het crematorium dat u voor ogen heeft.
Inschuifplank

Wat houdt GOTS-gecertificeerd in?

GOTS-gecertificeerde producten zijn producten waarvan de grondstoffen volledig biologisch zijn en waarvan het maakproces zo duurzaam mogelijk verlopen is.
GOTS-certificaat

Alle veelgestelde vragen