Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natuurbegraafplaats de Hoevens

  1. Home
  2. »
  3. Natuurbegraafplaats de Hoevens
Contact Information
Address:
Goorstraat 5a, Alphen, Nederland, 5131 RG
Description:

Natuurbegraafplaats de Hoevens

Het gebied

Het gebied is omgeven door een eeuwenoud particulier landgoed. Het landgoed omvat 190 hectare grasland, akkers, houtwallen en lanen. Samen met monumentale boerderijgebouwen vormt dit een zeldzaam Kempisch coulisselandschap. Al wandelend door de natuur op natuurbegraafplaats de Hoevens kunt u een plaats kiezen die het beste bij u of een dierbare past.

Natuurbegraafplaats de Hoevens

In de natuur “komen dood en leven in harmonie samen”. Door te begraven in een biologisch afbreekbare kist of urn en het graf niet te onderhouden krijgt de natuur alle ruimte om tot levendige bloei en groei te komen. Zo wordt u het onderhoud uit handen genomen en krijgt u een prachtige natuurlijke gedenkplaats. Deze pracht maakt het niet alleen een aangename herdenkingsplaats, maar ook een fijne plek om te wandelen en te bezinnen.

Natuurbegraafplaats de Hoevens

Overnachten

Voor gasten die van ver komen, of om rust te bieden rondom een afscheid biedt De Hoevens een overnachtingsplaats aan. Midden in de boomgaard staat een authentiek gebouw, ’t Bakhuis. Vroeger werd hier het brood gebakken, vandaag de dag is het een onderkomen voor twee personen. Naast dit bakhuis is er ook een Vlaamse schuur, die onderdak kan bieden voor 10-20 personen. Compleet met een grote eethoek, zithoek, keuken, terras en sauna.

Natuurbewust begraven

Een natuurbegraafplaats is een perfecte plaats om een natuurbewust afscheid te organiseren. Bij een dergelijk afscheid, ook Groene Uitvaart genoemd, wordt er gebruik gemaakt van duurzame en biologische producten. Deze producten hebben in het maakproces zo min mogelijk het milieu belast, en kunnen op natuurlijke wijze worden afgebroken. Al onze producten, zoals onze Takkenbaar, onze Schaal van Wilgentenen, onze Fairtrade lijkwade en onze Zachte lijkwade, zijn biologisch afbreekbaar. Dit houdt in dat ze zowel geschikt zijn voor het organiseren van een Groene Uitvaart, als voor een afscheid op een natuurbegraafplaats.

Tarieven Natuurbegraafplaats de Hoevens

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

Send message to moderator