Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Zondag 29 november: Lijkwade Wikkelgoed op rouwbeurs Raalte

Op zondag 29 november presenteert Bianca Klein Woolthuis zich aan Raalte en omgeving als nieuwe uitvaartbegeleider. Op rouwbeurs Raalte is onder andere de Zachte lijkwade van Wikkelgoed Uitvaarttextiel te zien. Bianca wil op de rouwbeurs in Hotel De Zwaan graag laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn.

Trends in de uitvaartbranche

Samen met andere bedrijven in de uitvaartbranche laat Bianca diverse trends en mogelijkheden zien wat betreft het invullen van de laatste wensen. Er zijn veel keuzes te maken, bijvoorbeeld de keuze tussen een traditionele kist of een lijkwade met draagbaar. Een lijkwade sluit mooi aan bij een Groene Uitvaart op een natuurbegraafplaats. “Bijna niemand wil het erover hebben, maar het is wel prettig als je partner en nabestaanden weten hoe jouw uitvaart eruit moet zien”, aldus Bianca.

In totaal werken er ongeveer 20 bedrijven aan de rouwbeurs mee. Naast Wikkelgoed zijn bijvoorbeeld ook Laatste Vlucht (asverstrooiing), Korbeld Bloemen (rouwbloemen en gedenkbeelden), Henny Temmink (rouwfotografie) en Rosa Kiekebosch (rouw- en verliesbegeleiding) op de beurs aanwezig.

Bianca Klein Woolthuis Uitvaartbegeleiding

Daarnaast wil Bianca Klein Woolthuis Uitvaartbegeleiding ook zichzelf presenteren. Het bedrijf is sinds medio dit jaar actief in Raalte en omgeving. Bianca: “Als uitvaartbegeleider sta ik dicht bij de nabestaanden en luister ik goed naar alle wensen. Samen kunnen we de uitvaart persoonlijk en bijzonder maken. De traditionele uitvaart maakt immers steeds plaats voor een passende gelegenheid.”

De toegang is gratis. De beurs begint buiten, voor het hotel, met onder meer een rouwkoets. In de Gelagkamer geven de diverse bedrijven graag vrijblijvend uitleg. De rouwbeurs van Bianca Klein Woolthuis wordt van 12 tot 17 uur gehouden in Hotel De Zwaan, Kerkstraat 2 in Raalte.

 rouwbeurs Raalte

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram