Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Wikkelgoed 19 maart te zien in Groningen

Leven en dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch denk je over de dood waarschijnlijk liever niet na – zeker niet over je eigen dood of je eigen uitvaart. Dit maakt vaak dat mensen niet zijn voorbereid en er snel veel moet worden geregeld. Het is dan enorm belangrijk om de goede keuzes te maken. Wij willen iedereen de juiste keuzevrijheid geven om een persoonlijk en passend afscheid waar te maken. De Uitvaartbeurs Licht op de Dood 2016 in de Martinikerk in Groningen laat zien wat er allemaal mogelijk is.

Wikkelgoed

Er is de laatste jaren veel veranderd rond het nemen van afscheid. Het gebruik van een lijkwade in combinatie met een draagbaar komt steeds vaker voor. Wikkelgoed vervaardigt lijkwades en draagbaren voor een waardig afscheid.

Een lijkwade kan helpen in het proces van afscheid nemen. Liefdevol en verzorgend kan de wade, als de overledene opgebaard ligt, elke dag een stukje dichtgevouwen worden. Dit maakt het afscheid concreet voor nabestaanden. waardoor het proces dragelijk wordt.

Uitvaartbeurs Licht op de Dood 2016

Demonstratie vouwen van de lijkwaden

Wikkelgoed Uitvaarttextiel toont graag hoe dit te werk gaat. Tijdens deze dag zal er elk uur een demonstratie worden geven van het inwikkelen. Tevens zullen de verschillende lijkwades te zien zijn, in diverse kleuren en van diverse materialen. Ook tonen wij de Takkenbaar van wilgentenen en ons zorgvuldig handgemaakte condoleanceboek.

Uitvaartbeurs Groningen – Licht op de Dood 2016

Zaterdag 19 maart in de Martinikerk van 11.00-16.00 uur.

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram