Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Siska Caneel Uitvaartverzorging en Wikkelgoed werken samen

Siska Caneel Uitvaartverzorging en Wikkelgoed Uitvaarttextiel bundelen hun krachten en gaan samenwerken om lijkwaden nog beter bereikbaar te maken voor particulieren en uitvaartondernemers.

Logo siska Caneel Uitvaartverzorging

Vanaf nu zijn de lijkwaden en Takkenbaar van Wikkelgoed ook te bezichtigen, kopen en af te halen bij Siska Caneel. Siska Caneel Uitvaartverzorging is gevestigd in Arnhem en bedient vanuit daar onder andere de regio Zutphen, van waaruit Wikkelgoed eerder werkte. Particulieren en uitvaartondernemers kunnen bij Siska terecht om de waden en de takkenbaar van wilgentenen te komen bezichtigen of af te halen. Dit maakt de lijkwade in deze regio een makkelijker toegankelijk alternatief.

Veel van de uitvaarten die Siska begeleidt vinden plaats op de Natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem. Ze weet als geen ander te adviseren over de groene en duurzame uitvaart, en is daarmee een perfecte vertegenwoordiger van de ideeën van Wikkelgoed. Siska heeft eerder dit jaar ook met onze waden en de Takkenbaar op de uitvaartbeurs van Natuurbegraafplaats Heidepol gestaan.

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram