Uitvaartinfotheek

Uitvaartinfotheek

De Uitvaartinfotheek

Wanneer u een uitvaart organiseert komt u ineens voor een groot aantal keuzes te staan. Alle keuzes zijn op dit moment belangrijk, en daarom is het fijn om een overzicht te hebben van wat er mogelijk is, en waar deze mogelijkheden te vinden zijn. In de Uitvaartinfotheek kunt u alles vinden met betrekking tot vóór, tijdens en na de uitvaart. Van de laatste wilsbeschikking, financiën en donorcodicillen tot alternatieve verwerkingsmethoden als resomeren, alles is er te vinden.

Begeleiding van begin tot eind

Deze website van Oda van Schoonhoven van Beurden – Sikken is opgedeeld in vijf hoofdstukken: Het overlijden, de uitvaart, na de uitvaart, bijzonderheden en service. Zo wordt u stap voor stap begeleid in wat te doen na het moment van overlijden, tot het moment van de uitvaart, en zelfs de periode ná de uitvaart.

Bijzonderheden en Service

Voor bijzonderheden zoals het opstellen van een laatste wilsbeschikking, een donorcodicil en/of een testament kunt u terecht bij het hoofdstuk ‘Bijzonderheden’. Ook wordt er ingegaan op wat u kunt doen als u het lichaam ter beschikking wilt stellen aan de wetenschap. In het hoofdstuk ‘Service’ maakt u kennis met de aspecten van een uitvaart waarbij u afhankelijk bent van de serviceverlening van derden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld woonhuisbewaking en boedelruiming.

Bezoek direct de Uitvaartinfotheek: http://www.uitvaartinfotheek.nl/