Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

3 april: Uitvaartbeurs VoortLevend te Nijmegen

Op zondag 3 april staat Wikkelgoed Uitvaarttextiel weer op een uitvaartbeurs. Dit keer laten wij onze producten zien op uitvaartbeurs VoortLevend. Wij presenteren er al onze lijkwaden en de Lelie opbaarplank. Naast de producten van Wikkelgoed Uitvaarttextiel kunt u op de beurs kennis maken met de verschillende mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om een uitvaart vorm te geven.

Uitvaartbeurs VoortLevend, over leven en afscheid

Tijdens deze beurs in de St. Stevenskerk te Nijmegen informeren ruim 50 exposanten over zorg bij ziekte, zorg en hulp bij ouderdom. Ook wordt er ingegaan op de diverse mogelijkheden wat betreft afscheid en hoe ‘voort te leven’, in gedachte of na een herstel van een (zware) ziekte. De beurs duur van 11.00 tot 17.00 uur.

uitvaartbeurs voortlevend

Wikkelgoed Uitvaartextiel

Wikkelgoed zal op de beurs vertegenwoordigd worden door Siska Caneel. Siska Caneel is met haar uitvaartonderneming gevestigd in Arnhem en wij werken veel met haar samen. Bij de meeste van haar uitvaarten wordt dan ook gebruik gemaakt van een lijkwade.  Vaak vinden haar uitvaarten plaats op de natuurbegraafplaats Heidepol. Haar ervaring met deze plek en onze producten maakt dat ze u goed kan adviseren over de lijkwaden, draagbaren en over een Groene Uitvaart.

Gedurende de dag is er een programma met lezingen, workshops en demonstraties.

Zowel particuliere als zakelijke bezoekers zijn welkom en de toegang is gratis.

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram