Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Op speciaal verzoek, regenboog lijkwade

Onlangs heeft Wikkelgoed Uitvaarttextiel op speciaal verzoek een regenboog lijkwade gemaakt. Een dame genaamd Elly was op zoek naar een gekleurde lijkwade omdat ze een wade met maar één kleur saai vond, en dat vond ze niet bij haar passen: “Ik hou van kleuren. Ik heb gekozen voor de regenboog kleuren en 7 kleuren van de chakra’s. De totale mens en het zijn alle kleuren die er zijn.”

regenboog lijkwade

Gekleurde lijkwade kopen

De meeste lijkwaden van Wikkelgoed hebben één kleur, zoals onze Gekleurde lijkwade, maar voor deze lijkwade op speciaal verzoek gingen we op zoek naar de gewenste zeven kleuren. Elly is heel tevreden met het resultaat en de manier waarop dit tot stand is gekomen heeft ze als heel prettig ervaren.

“Ook is het heel plezierig om er nu mee bezig te zijn en vooral de reacties die ik er op krijg. Waarom maken we bij een geboorte wel alles van tevoren klaar en doen we dat niet voor het overlijden, terwijl dit het enige is dat vaststaat. De dood hoort bij het leven. Iedereen is wel enthousiast, maar wensen dat ik nog lang mag leven!”

Eerder maakte Wikkelgoed al een stoere Spijkerstof lijkwade.

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram