Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Inspiratiedag Hillig Meer 29 mei

Dit jaar vindt de jaarlijkse Inspiratiedag Hillig Meer plaats op zondag 29 mei. Onder de monumentale bomen van de Inspiratielaan wordt een informatiemarkt ingericht over milieu- en natuurvriendelijk begraven.

Ontvangsthuis Natuurbegraafplaats Hillig Meer

Inspiratiedag Hillig Meer

Wikkelgoed zal ook dit jaar aanwezig zijn met een selectie van onze producten. De Takkenbaar en de Schaal van wilgentenen zullen hier zeker te vinden zijn, deze draagbaren passen door hun natuurlijke karakter goed bij de natuurbegraafplaats Hillig Meer.

Tijdens de dag vinden er diverse wandelingen en rondleidingen plaats, naar onder andere het onderduikershol op het landgoed.

Datum: zondag 29 mei 2016 – 11:00

Toegang gratis.

Natuurbegraafplaats Hillig Meer

Natuurbegraafplaats Hillig Meer ligt in het prachtige bosgebied van de Hondsrug in Drenthe, vlakbij Assen. Hier kunt u zich midden in de natuur laten begraven. U kiest zelf de plek waar u zich prettig bij voelt. Bijvoorbeeld in de buurt van water of bij een mooie oude boom. Een graf is eeuwigdurend en wordt dus niet geruimd. De natuur is leidend op de begraafplaats.

Door nu al een laatste rustplaats op Natuurbegraafplaats Hillig Meer te reserveren, geeft u uw dierbaren straks een bijzondere plek om te gedenken en bespaart u hen moeilijke beslissingen in de toekomst.

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram