Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Het Uitvaartboek en Wikkelgoed

Onlangs heeft Beerenberg het ‘Uitvaartboek’ uitgegeven. Dit is een boek dat gemaakt is in samenwerking met 112 vernieuwende bedrijven die te maken hebben met uitvaarten. Onze natuurlijke producten zijn ook opgenomen in het uitvaartboek, twee prachtige pagina’s met foto’s. Wij staan volledig achter het thema van het boek: symboliek en vernieuwing in de uitvaartbranche.

Symbolische betekenis

Uitvaartbegeleiders komen vaak in aanraking met het belang van symbolen en rituelen in een uitvaart. De twee maken een rouwproces persoonlijker en helpen met het verwerken van het verdriet. Symbolen en rituelen helpen namelijk in de betekenisgeving van het afscheid wanneer woorden tekort schieten. Voor de juiste symboliek zijn de juiste producten en diensten nodig. Deze producten zijn samengekomen in het Uitvaartboek.

Wikkelgoed in het Uitvaartboek

Vernieuwing

Soms lijkt het alsof ontwikkelingen omtrent de uitvaart gestagneerd zijn. Bij een uitvaart wordt er vaak direct gedacht aan het klassieke met een kist. Er zijn tegenwoordig echter veel meer mogelijkheden! Het Uitvaartboek is gemaakt om alle de nieuwe ontwikkelingen in de uitvaartbranche te tonen. Uitvaartondernemers kunnen het boek laten zien aan klanten om hen goed te informeren over alle keuzemogelijkheden. Zo kan iedereen op de hoogte gehouden worden van de hedendaagse ontwikkelingen omtrent uitvaarten.

Wikkelgoed in het Uitvaartboek

Om altijd in te blijven spelen op persoonlijke wensen updaten ons assortiment regelmatig met nieuwe producten. Zo ontstaat er steeds meer variatie en keuze. Wij hechten naast persoonlijke wensen veel waarde aan symboliek en rituelen omtrent de uitvaart. Het is heel prettig om elke keer weer te zien dat onze producten bijdragen aan het rouwproces. Door de zachte stoffen en natuurlijke materialen ontstaat er meer ruimte voor toenadering en een persoonlijker afscheid. Dit noemen wij een zachte uitvaart. Een mooie combinatie voor een zachte uitvaart is de Zachte lijkwade van biologisch flanel op onze Lelie draagbaar.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van uitvaart? Dan kunt u kijken op de website van het boek, waar een overzicht staat van alle bedrijven die hebben samengewerkt voor de totstandkoming van dit mooie eindproduct.

www.hetuitvaartboek.nl

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram