Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Nieuw!! De Bamboe Baar en de Natuurset

Een toegankelijke groene uitvaart

We zijn blij om eindelijk onze gloednieuwe producten aan u te kunnen introduceren: de Bamboe baar en de Natuurset. We zijn al jaren op zoek naar mogelijkheden om de Groene Uitvaart toegankelijker te maken, en we zijn trots dat we de milieuvriendelijke, duurzame Bamboe baar kunnen aanbieden voor een zeer lage prijs. De Natuurset bestaat uit de zachte aaibare Basic wade en de Bamboe baar van bamboe stokken.

de Bamboe baar en de Natuurset

De Bamboe Baar

Het nieuwste model takkenbaar, de Bamboe baar, is hét betaalbare duurzame alternatief voor een uitvaartkist. Bamboe is een gewas dat enorm snel en gemakkelijk groeit, en om het te verbouwen zijn er geen pesticides of extra watertoevoer nodig. Dit maakt bamboe een erg milieu- en natuurvriendelijk materiaal voor een takkenbaar. De bamboestokken zijn aan elkaar gevlochten met Rotan, een liaan die afkomstig is uit Indonesië. De bamboe opbaarplank sluit perfect aan bij een Groene Uitvaart of een begraving op een natuurbegraafplaats.

De Natuurset

Op zoek naar een betaalbaar en duurzaam alternatief voor een uitvaartkist? Met onze natuurset heeft u in één keer alles wat u nodig heeft: een Basic wade van biologisch molton en de duurzame Bamboe Baar. De Basic wade is gemaakt van biologisch molton. Deze natuurlijke stof oogt uiterst elegant door haar zachtheid en de soepele manier waarop de wade te draperen is. De wade is vervaardigd uit één stuk molton waardoor er geen midden-naad is. Dit is bijzonder, aangezien de meeste weefmachines niet breder kunnen weven dan 150 centimeter.

de Bamboe baar en de Natuurset

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram