Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

28 februari: Arnhemse Uitvaartbeurs

Op zondag 28 februari neemt Wikkelgoed Uitvaarttextiel deel aan de Arnhemse Uitvaartbeurs in de Eusebiuskerk in Arnhem. Tijdens deze beurs kunt onze lijkwaden en de Aardeplank bekijken en kopen. Naast de producten van Wikkelgoed kunt u op de Arnhemse Uitvaartbeurs kennismaken met verschillende mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om een uitvaart vorm te geven.

Siska Caneel Uitvaartverzorging

Wikkelgoed zal vertegenwoordigd worden door Siska Caneel. Wij werken veel samen met de uitvaartonderneming van Siska Caneel, gevestigd in Arnhem. Bij haar uitvaarten wordt vaak gebruik gemaakt van een lijkwade. Ook vinden haar uitvaarten vaak plaats op natuurbegraafplaats Heidepol. Ze kan u goed adviseren over de lijkwaden en draagbaren én over een groene en duurzame uitvaart.

Arnhemse Uitvaartbeurs

Arnhemse Uitvaartbeurs

“Op zondag 28 februari 2016 kunt u inspiratie opdoen op de Arnhemse Uitvaartbeurs in de in Arnhem. De deelnemende bedrijven aan de Uitvaartbeurs laten u graag kennismaken met allerlei verschillende producten en diensten. Uiteraard kunt u bij hen ook terecht voor al uw vragen over afscheid en uitvaart. De beurs is gratis te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uur. U hoeft tijdens de beurs ook geen entree voor de kerk te betalen.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Arnhemse Uitvaartbeurs.

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram