Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Samenwerking met Osiris Uitvaart

Wikkelgoed is een samenwerking met Osiris Uitvaart aangegaan. Een uitvaartonderneming met een zienswijze waar wij compleet achter staan.

Groene uitvaart

Onze samenwerking met Osiris Uitvaart maakt nog makkelijker voor u om een groene uitvaart te realiseren. Met bijvoorbeeld de Matka zijde lijkwade en de Tulp draagbaar, kunt u bij ons een volledig groene keuze maken. Osiris Uitvaart kan dit vervolgens naar een hoger plan tillen door een uitvaart te regelen die het milieu zo min mogelijk belast. Dit is een mooi gegeven, helemaal als u stilstaat bij het feit dat het lichaam teruggegeven zal worden aan de natuur.

Riet Willems en Ron Bosman van Osiris uitvaart

Egyptische god

Een Groene Uitvaart past mooi in de betekenis van de naam van deze uitvaartonderneming. Osiris was de Egyptische god van zowel de dood, áls de wederopstanding en de landbouw. De god is als het wade de verbinding tussen hemel en aarde. Dat gedachtegoed sluit heel mooi aan bij ons idee van de betekenis en waarde van een uitvaart. Een uitvaart waarbij hemel en aarde in balans zijn is een uitvaart waar iedereen vrede mee kan hebben.

Samenwerking met Osiris Uitvaart

Bij Osiris Uitvaart wordt u stap voor stap, van begin tot eind geduldig begeleid. Als u woonachtig bent in Amsterdam, Almere en omstreken, dan bent u bij Osiris aan het goede adres. Zij kunnen u goed adviseren in het gebruik van lijkwades en draagbaren, zodat er geen zorgen ontstaan en u meer heeft rust in de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of over lijkwaden kopen, dan kunt u contact opnemen met Osiris Uitvaart of met Wikkelgoed. We zijn u te aller tijde graag van dienst.

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram