Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Samenwerking met Meander Uitvaartbegeleiding

Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met Meander Uitvaartbegeleiding. Dat is heugelijk nieuws, het gedachtegoed van Meander sluit mooi aan bij wat wij belangrijk vinden bij een uitvaart. De samenwerking houdt onder andere in dat zij onze producten gaan verkopen, wat het voor u makkelijker maakt om aan onze producten te komen.

Gemeenschappelijk gedachtegoed

‘Afscheid doet je stilstaan bij de waarde van het leven’ is de kerngedachte van Meander Uitvaartbegeleiding in Zwolle. In deze woorden kunnen wij ons volledig vinden. De uitspraak past bij onze vernieuwende ideeën, de waarde van het leven is voor iedereen namelijk anders. Het persoonlijk maken van een uitvaart hebben wij hoog in het vaandel staan en zo ook Meander. Onze producten zorgen voor een meer benaderbaar en een zachter afscheid. Door onze zachte stoffen en de natuurlijke materialen wordt een afscheid als persoonlijker ervaren.

Meander Uitvaartbegeleiding

Meander Uitvaartbegeleiding en hun advies

Meander Uitvaartbegeleiding speelt als geen ander in op al uw wensen. Zij begrijpen dat een afscheid recht moet doen aan de persoon die is overleden. Een afscheid waar u met een goed gevoel aan kunt terugdenken. Begeleiding hierin geven zij rustig, stap voor stap. Nu onze samenwerking van start is, kunnen zij u onze producten aanbieden. Dat scheelt u veel extra geregel en het maakt dat de keuzeprocessen beter begeleid kunnen worden.

Vormgeving aan afscheid

Meander geeft samen met u vorm aan de uitvaart. Daarbij scheppen ze zo veel mogelijk ruimte voor een persoonlijke invulling. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Dit doen ze met aandacht voor iedere betrokkene en elk detail. Dat details belangrijk zijn, weten ook wij maar al te goed. De lijkwaden en opbaarplanken worden daarom met veel aandacht en zorg ontworpen en gemaakt. Afscheid nemen doe je maar één keer en wij willen dat die keer perfect kan zijn.

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram