Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Wollen-matje-Basic-baar-Wikkelgoed-2

Wollen matje

Een zacht Wollen matje voor op een draagbaar. Gemaakt van 100% NL wol.


45,00

Wissen
Voor 17u besteld, morgen in huis (niet op zon- en feestdagen)

Kwaliteit & afmeting

Dit matje is gemaakt van wol. Op maat gemaakt per type draagbaar.

Verzending & retournering

Wij garanderen dat uw product op tijd worden geleverd. Vandaag besteld voor 17u is de volgende dag geleverd. Dit met uitzondering van zondag. Rerourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na aankoop.

100% Nederlandse wol

Dit wollen matje is gemaakt van 100% Nederlandse wol. Dit is bijzonder omdat wolweverijen de afgelopen jaren langzaam uit Nederland zijn verdwenen. Bijna alle lokale wol wordt sindsdien als restproduct naar Chinese weverijen geëxporteerd, waardoor wol vaak een grote milieu-impact heeft. Het wol van ons wollen matje komt van schaapskuddes die ingezet worden voor natuurbehoud, en het doek wordt lokaal geproduceerd.

Wollen-matje-Basic-baar-Wikkelgoed-1

Gebruik

Het Wollen matje is gemaakt van volledig natuurlijk afbreekbare zachte wol. Dit betekent dat het zonder zorgen begraven kan worden. Het matje is verkrijgbaar in verschillende vormen die passen bij onze verschillende draagbaren.

Wollen-matje-Tulp-draagbaar-Wikkelgoed-2
Wollen-matje-Schaal-van-wilgentenen-Wikkelgoed-2
Wollen-matje-Aardeplank-Wikkelgoed-1

100% Nederlandse wol

Approved by Greenleave

GreenLeave

Dit product is door GreenLeave geselecteerd als duurzaam alternatief. GreenLeave is een stichting waar uitvaartondernemingen zich bij aan kunnen sluiten als zij duurzaam te werk gaan. Alle deelnemers werken volgens vijf kernprincipes: goed werkgeverschap, duurzame bedrijfsvoering, duurzame inkoop, eerlijk zakendoen en maatschappelijke betrokkenheid.

GreenLeave
Wikkelgoed vouwwijze

Veelgestelde vragen

Om uw vragen te beantwoorden hebben wij veelgestelde vragen op een rij gezet.

Vragen

Is het wollen matje natuurlijk afbreekbaar?

Ja, het is gemaakt van 100% Nederlandse wol die natuurlijk afbreekbaar is.

Wat is natuurbegraven?

Natuurbegraven is het begraven van overledenen in een natuurgebied dat hiervoor beschikbaar is gesteld. Meestal is het grafrecht van een natuurgraf eeuwig durend en kunt u de ligplaats zelf kiezen tijdens een wandeling over het gebied.
natuurbegraafplaatsen

Welke producten zijn toegestaan op een natuurbegraafplaats?

De meeste natuurbegraafplaatsen raden aan om natuurlijk afbreekbare materialen te gebruiken. Sommige begraafplaatsen stellen dit zelfs verplicht. Het is raadzaam om goed te overleggen met de natuurbegraafplaats die u voor ogen heeft.
natuurbegraafplaatsen

Alle veelgestelde vragen