Hulp nodig?

Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Veelgestelde vragen

Heeft u hulp nodig met het vinden van de juiste informatie, of heeft u een specifieke vraag? Wij helpen u graag! U kunt voor uw vraag onder andere terecht bij onze veelgestelde vragen, een overzicht van vraag en antwoord. Op deze pagina zijn de vragen in verschillende categorieën ingedeeld: de webshop, de producten, natuurbegraafplaatsen en vragen van ondernemers.

Bestellen als ondernemer

Om onze producten als ondernemer te bestellen kunt u een account aanmaken. Wanneer u ingelogd bent bestelt u de gekozen producten automatisch als ondernemer.

Persoonlijk contact

Voor vragen en persoonlijk advies bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@wikkelgoed.nl of door het contactformulier op deze website in te vullen. Mocht u liever iemand spreken, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Tel: 020 - 845 73 43.

Vouwinstructie lijkwade

Het belangrijkste deel aan praktische informatie, zoals de vouwinstructie van een lijkwade, wordt meegeleverd met uw bestelling.

Bezorging en kosten

Informatie over verzendopties kunt u vinden op de pagina bezorging en kosten. Alles op de webshop zou zich vanzelf moeten wijzen, mocht er iets niet lukken, meen dan gerust contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Wilt u meer informatie over de retournering, levering, betaling en privacy, dan kunt u terecht op onze pagina met algemene voorwaarden.