Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Bezorging en kosten

Wij vertellen u graag over onze kosten en garanties met betrekking tot onze verzendopties.

Wij garanderen dat uw product op tijd, volgens de afspraken, geleverd wordt. Dit vinden wij belangrijk omdat u, helemaal in een periode van afscheid, op ons moet kunnen rekenen. Tevens willen wij u kunnen aanbieden dat producten op elke dag van de week geleverd kunnen worden. Daarom werken wij met een vaste koerier die altijd voor ons klaar staat.

Volgende dag levering (normaal)

Er zijn verschillende vormen van bezorging. De reguliere verzendoptie is de ‘Volgende dag levering’. Wanneer u dan voor 17.00 iets heeft besteld, wordt het de volgende dag tussen 08.00 en 18.00 geleverd. Voor deze verzendoptie gelden vaste kosten, voor een baar of een set rekenen wij €67, - en voor een wade, hemd, sluiting of boek €18,-. Bij levering op zondag geldt het tarief van 'Meteen rijden levering'.

Zelfde dag levering

Een andere verzendoptie is de 'Zelfde dag levering'. Alles wat voor 12.00 besteld is wordt dan diezelfde dag nog voor 18.00 geleverd. Voor deze optie geldt een prijs per aantal kilometer, gerekend vanaf onze koerier in Amersfoort tot het leveringsadres. Bij 'Zelfde dag levering' is dit €1,13 per kilometer, met een minimumprijs van €78,-. Bij levering op zondag geldt het tarief van 'Meteen rijden levering'.

Meteen rijden levering (spoed)

Voor spoedbestellingen is er onze 'Meteen rijden levering'. Bij deze verzendoptie gaat de koerier direct rijden, wat betekent dat een product binnen 2-3 uur geleverd kan worden in bijna heel Nederland. Ook hiervoor wordt een kilometerprijs gerekend. Bij 'Meteen rijden levering' is deze prijs € 1,55 per kilometer met een minimumprijs van €78,-. Op zondagen blijft deze prijs gelijk. Bij spoedbestellingen in het weekend moet u meteen bellen met de koerier om te bevestigen.

Afhalen

Bestellingen kunnen ook worden afgehaald bij onze koerier in Amersfoort. Hier moet wel even vooraf voor gebeld worden zodat de koerier de producten uit het magazijn kan pakken. Voor het afhalen vragen wij een vergoeding van €10,-.

De gegevens van de koerier zijn:

Besseling Koeriersdiensten

De Stuwdam 5

3815 KM Amersfoort

088 – 88 55 875

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.