Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Wikkelgoed op Uitvaart Vakbeurs

Tijdens de vierjaarlijkse Uitvaart Vakbeurs gaat Wikkelgoed nieuwe en bestaande producten presenteren. Ook zullen er geregeld demonstraties worden gegeven in het inwikkelen van waden. Dit jaar is het thema van de beurs ‘Fit naar de toekomst’.

Als u dit niet wilt missen, bestel vandaag al uw (gratis) toegangskaarten voor de Uitvaart Vakbeurs 2016. Dat kan hier.

Locatie: Evenementenhal, Franklinweg 2, 4207 HZ GORINCHEM
Data & Openingstijden:
woensdag 28 september van 10.00 uur tot 21.00 uur
donderdag 29 september van 10.00 uur tot 21.00 uur
vrijdag 30 september van 10.00 uur tot 18.00 uur

Wij hopen u op één van deze dagen te mogen begroeten!

*************************

Wikkelgoed op Uitvaart Vakbeurs 2016: ‘Fit naar de toekomst’

uitvaart vakbeurs

Ruim 250 toeleveranciers uit de uitvaartbranche (waaronder Cura Mortu Orum mortuariabeheer b.v.) heten u van harte welkom bij de Uitvaart Vakbeurs 2016!
De Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) initieert in 2016 weer deze vierjaarlijkse vakbeurs voor de gehele uitvaartbranche.
Het centrale thema van deze editie is ‘Fit naar de Toekomst’.

Doel van de Uitvaart Vakbeurs is om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen. “Voor een succesvolle beurs is het in elk geval van groot belang dat er voor bezoekers een breed aanbod is en dat deelname voor zoveel mogelijk exposanten financieel bereikbaar is,” stelt VTU-voorzitter Peter van Wijk. “Niet alleen voor bezoekers en exposanten uit eigen land, maar zeker ook internationaal.”

Aanvullende beursinformatie

Achtergrondinformatie Uitvaart Vakbeurs 2016:

De Uitvaart Vakbeurs 2016 is een initiatief van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU). Sinds 1993 is de VTU dé belangenorganisatie voor toeleveranciers voor uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria.

De organisatie ligt bij Evenementenhal Gorinchem. Dit evenement- en beurshuis opende haar deuren in 2005. Het complex – met vierduizend gratis parkeerplaatsen – is uitstekend bereikbaar en ligt zeer centraal, direct naast de snelweg A-15.

Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram