Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Wikkelgoed op EVend

Aanstaande zondag, 7 Juli kun je onze Hennep lijkwade en onze Zachte lijkwade zien en voelen op EVend, een evenement over afscheid georganiseerd door Kienhuis Uitvaartverzorging. Lees hier alles over dit evenement:

Kienhuis Uitvaartverzorging

Fair over afscheid

We weten allemaal dat we er uiteindelijk mee te maken gaan krijgen, maar toch weten veel mensen niet wat het inhoudt om een uitvaart te regelen. Of zijn ze er liever niet mee bezig. In de afgelopen 40 jaar hebben we zo’n 5.000 uitvaarten verzorgd. We doen er alles aan om uw dierbare een zo mooi en persoonlijk mogelijk afscheid te geven.

Houvast bij loslaten

Een afscheid maakt veel emoties los. In korte tijd komt er veel op u af en moeten er belangrijke beslissingen worden gemaakt. Het komt geregeld voor dat mensen voor lastige keuzes en situaties komen te staan wanneer een dierbare overlijdt. Daarom bieden wij houvast bij loslaten. Wij zorgen voor een rustpunt in een emotionele periode waarin er veel op u af komt. Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken, laten we er dan in ieder geval voor zorgen voor een passend afscheid.

EVend

Daarom organiseert Kienhuis Uitvaartverzorging EVEND; hét event rond afscheid.

Samen met toonaangevende bedrijven rondom de uitvaartbranche inspireren en informeren we de consument over zijn eigen afscheid, of dat van dierbaren. Het geeft rust om wensen en mogelijkheden van tevoren te bespreken. Zo hoeven nabestaanden geen moeilijke beslissingen te maken in een emotionele tijd.

EVEND zal op 7 juli plaatsvinden in Huize Elisabeth bij het klooster van de Franciscanessen van Denekamp. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op dit bijzondere event. Wij laten graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn rondom afscheid en rouw. Ook zullen nieuwe trends, producten en diensten op het gebied van uitvaartverzorging aan bod komen.

Praktische informatie:

Wanneer:  Zondag 7 juli 2019 

Tijden: 10.30 – 16.00 uur

Locatie:
Huize Elizabeth
Gravenallee 30
7591 PE Denekamp
 


Facebook Deel op Facebook

Twitter Deel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram