Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Het condoleance boek

Een belangrijk moment

Op een uitvaart is het, omdat het zo’n belangrijk moment voor zoveel mensen is, vaak lastig om iedereen echt goed te spreken. De vele lieve woorden kunnen soms even langs je heen gaan omdat je met je gedachten bij de overledene was, en dat mag ook. Juist daarom is het fijn om een condoleance boek te hebben. Nabestaanden kunnen dan de tijd nemen om de juiste woorden te vinden, en u kunt op een rustig moment de tijd nemen om deze woorden te lezen. Zo heeft u aan het eind van een belangrijke dag een boek vol warme herinneringen, lieve woorden en troost.

Condoleance boek

Een boek dat aansluit bij de uitvaart

We hebben lang nagedacht over hoe je zo’n belangrijk boek vormgeeft. Welk materiaal past het beste bij de functie, en welke kleuren zijn hierbij prettig? We wilden een manier vinden om het boek stevig te maken zodat het lang meegaat, en tegelijkertijd toch een zacht materiaal gebruiken. Zo kwamen we uit bij wollen vilt, een perfecte combinatie van de twee! Het allerbelangrijkste vonden we uiteindelijk dat er keuze zou zijn, zodat het boek dat je kiest echt aansluit bij de uitvaart. Daarom hebben we voor twee uitvoeringen gekozen, met lint of met beukenhouten rug, en voor drie zachte kleuren: Taupe, gebroken wit en turquoise.

Handgemaakt papier

Het boek heeft van binnen 40 pagina’s die stuk voor stuk vier vlakken waar in geschreven kan worden, zeven regels lang. Zo is er genoeg ruimte voor iedereen om te zeggen wat hij of zij wil. De tussenbladen zijn gemaakt van handgeschept papier, wat inhoudt dat elk blad aandachtig met de hand is samengedrukt en bewerkt. Het hele maakproces gebeurt met aandacht, zoals elke uitvaart dat in onze ogen ook verdient. Mocht u geïnteresseerd zijn, u kunt de boeken hier vinden: condoleanceboek.

Facebook Deel op Facebook

TwitterDeel op Twitter

instagram Volg ons op Instagram