Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natuurbegraafplaats Heidepol

Deze natuurbegraafplaats ligt in een natuurgebied in de omgeving van Arnhem.

Het gebied omvat 17 hectare heidenveld op de Veluwe. De open plekken, het bos en de bosranden zijn door wandelpaden erg toegankelijk. De Heidepol heeft prachtige uitgestrekte velden en open bosgebieden.

Landschap Natuurbegraafplaats Heidepol

Natuurbegraafplaats Heidepol

Natuurbegraafplaats Heidepol wordt georganiseerd door een erg hartelijk team. Zij nemen graag de tijd en de ruimte voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden van natuur-begraven. Ook is iedereen van harte welkom om een wandeling te maken over het terrein. De ligplaats kunt u zelf bepalen, zodat de plek passend is bij de herinnering.

Lichtjesavond

Eens in het jaar wordt er bij Heidepol een lichtjesavond georganiseerd. Tijdens deze avond worden de dierbaren die begraven zijn op Heidepol herdacht met muziek en samenzijn. Het gebied wordt voor deze avond fraai uitgelicht, wat een prachtige intieme sfeer geeft. Een gezellige avond die in het teken staat van liefde en herdenking.

Heidepol Café

Naast de jaarlijkse lichtjesavond wordt er elke maand een inloopmiddag georganiseerd. Tijdens deze middag, genaamd het Heidepol Café, gebeuren er verschillende dingen. Soms wordt er muziek gemaakt, soms is er een bijeenkomst met deskundigen op het gebied van rouwverwerking. De organisatie van Natuurbegraafplaats Heidepol is erg betrokken bij de mensen die er op bezoek komen.

Groene Uitvaart in de natuur

Een natuurbegraafplaats is, bijna vanzelfsprekend, de ideale plek voor het organiseren van een Groene Uitvaart. Een Groene Uitvaart is een afscheid dat georganiseerd is met producten van duurzame en biologische materialen. Op de meeste natuurbegraafplaats is het zelfs verplicht dat producten de natuur niet beschadigen. Wij willen graag meehelpen aan het organiseren van een ideale uitvaart, en maken daarom al onze producten van natuurlijk afbreekbare materialen. U kunt op een natuurbegraafplaats gerust gebruik maken van bijvoorbeeld onze Schaal van Wilgentenen, onze Aardeplank en onze Takkenbaar. Ook onze waden, zoals de Zachte lijkwade en de Dikke lijkwade, kunnen worden gebruikt.