Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Folders wikkelgoed

Folders (x5)

0,00

Voor 17u besteld, morgen in huis (niet op zon- en feestdagen)

Verzending & retournering

Wij garanderen dat uw producten op tijd worden geleverd. Voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd. Dit met uitzondering van zondag. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na aankoop.

Wikkelgoed folders

Een folder voor het eerste gesprek met de familie die makkelijk mee kan in de tas. In deze folder vind je informatie over Wikkelgoed en onze visie, en uiteraard een uitgebreid overzicht van ons assortiment. Gratis te bestellen per 5 stuks.

Wikkelgoed vouwwijze

Veelgestelde vragen

Om uw vragen te beantwoorden hebben wij veelgestelde vragen op een rij gezet.

Vragen

Kan er een uitvaart georganiseerd worden zonder kist?

In Nederland is het toegestaan om zowel te cremeren als te begraven zonder kist. Er wordt dan gemaakt van een lijkwade in combinatie met een opbaarplank.
Onze wades

Wat is natuurbegraven?

Natuurbegraven is het begraven van overledenen in een natuurgebied dat hiervoor beschikbaar is gesteld. Meestal is het grafrecht van een natuurgraf eeuwig durend en kunt u de ligplaats zelf kiezen tijdens een wandeling over het gebied.
natuurbegraafplaatsen

Welke producten zijn toegestaan op een natuurbegraafplaats?

De meeste natuurbegraafplaatsen raden aan om natuurlijk afbreekbare materialen te gebruiken. Sommige begraafplaatsen stellen dit zelfs verplicht. Het is raadzaam om goed te overleggen met de natuurbegraafplaats die u voor ogen heeft.
natuurbegraafplaatsen

Alle veelgestelde vragen