Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natuurbegraafplaats Maashorst

  1. Home
  2. »
  3. Natuurbegraafplaats Maashorst
Contact Information
Address:
Franse Baan 2, Schaijk, Nederland, 5374 RS
Description:

Natuurbegraafplaats Maashorst

Het landgoed

Natuurbegraafplaats Maashorst heeft een oude traditie als begraafplaats, er liggen onder andere eeuwenoude vorstengraven. Deze traditie wordt door Natuurbegraafplaats Maashorst doorgezet. Het landschap bestaat uit mooie weiden met prachtige stukken bos en water.

Natuurbegraafplaats Maashorst

Natuurbegraafplaats Maashorst werkt nauw samen met natuurbegraafplaats Heidepol. Zij delen dezelfde visie, wat te merken is aan de openheid van het team. De hartelijkheid van Maashorst is te zien in hoe zij graag de tijd en ruimte nemen voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden van natuurbegraven. Iedereen is van harte welkom om op het terrein een wandeling te komen maken. Er kan zelf gekozen worden voor de ligplaats, zodat iedereen er een persoonlijke herdenkingsplaats heeft.

uitvaart in de natuur Natuurbegraafplaats Maashorst

Een persoonlijk en betekenisvol afscheid

Het uitgangspunt van Maashorst is het organiseren van een persoonlijk en betekenisvol afscheid dat past bij de overledene. Zij doen er alles aan om elke persoonlijke wens te realiseren. Zij nemen graag de tijd en rust om een afscheid samen op een goede manier voor te bereiden. Bij het nemen van afscheid vinden zij het namelijk belangrijk dat alle laatste wensen vervuld worden, een gedachte die troost kan bieden. In de Maashorsthoeve hebben zij een ceremonieruimte en een condoleancegelegenheid. Zij hebben zelf een mogelijkheid tot catering, al mag dit ook zelf georganiseerd worden. Er mag buiten gepicknickt worden, er mag gebruik worden gemaakt van hun boskapel en het afscheid mag rondom het graf plaatsvinden. Zo bieden ze iedereen de mogelijkheid tot het organiseren van het juiste afscheid.

Lichtjesavond

Eens in het jaar wordt er bij Maashorst, net als bij Heidepol, een lichtjesavond georganiseerd. Tijdens deze avond worden de dierbaren die begraven zijn op Maashorst herdacht met muziek en samenzijn. Het gebied wordt voor deze avond fraai uitgelicht. Een gezellige avond die in het teken staat van liefde en herdenking. Bent u benieuwd? Bekijk dan hier een video over de ervaring van Maashorst.

Een Groene uitvaart op Maashorst

Natuurbegraafplaats Maashorst is een ideale plek om een Groene Uitvaart te organiseren. Een Groene Uitvaart is een afscheid waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame en/of biologische materialen. Om schade te voorkomen aan de natuur wordt het vaak zelfs verplicht gesteld om natuurlijk afbreekbare materialen te gebruiken op een natuurbegraafplaats. Omdat wij u de mogelijkheid willen bieden om uw afscheid te organiseren op een natuurbegraafplaats maken wij al onze producten van dit soort materialen. Onze Schaal van Wilgentenen is bijvoorbeeld gemaakt van biologisch geteelde wilgentenen, net als onze Takkenbaar. Ook is het biologische katoen van onze Zachte lijkwade, Dikke lijkwade en Spijkerstof lijkwade natuurlijk afbreekbaar.

Tarieven Natuurbegraafplaats Maashorst

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

Send message to moderator