Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Zielskracht Uitvaart

  1. Home
  2. »
  3. Zielskracht Uitvaart
Contact Information
Address:
Kruisvoorde 1, Ugchelen, Nederland, 7339 KR
Description:

Zielskracht Uitvaart

Wij stellen u graag voor aan Christien Heinsius van Zielskracht Uitvaart.

Christien Heinsius van Zielskracht Uitvaart

Het begin van Zielskracht Uitvaart

Na 15 jaar gewerkt te hebben in twee dochterondernemingen van DELA, waar ik heel veel mensen heb begeleid en ontzettend veel kennis heb opgedaan, ben ik in 2014 begonnen met mijn eigen uitvaartonderneming: Zielskracht Uitvaart. Deze stap heeft ertoe geleid dat ik nu uitvaarten kan begeleiden op een manier die past bij mijn eigen overtuiging.

Mijn visie

Ik werk niet vanuit vaste concepten en ga dan ook nooit met vooringenomen ideeën bij mensen langs. Mijn insteek is om altijd zo precies mogelijk te onderzoeken wat iemand nodig heeft. Daarom maak ik wanneer mogelijk al kennis met iemand voor zijn of haar overlijden. Op deze manier kan ik de wensen met betrekking tot een uitvaart zo persoonlijk mogelijk tot uitvoering brengen. Voor veel mensen is het lastig om aan te geven wat ze het liefst willen. Dit leidt er vaak toe dat ze om iets anders vragen dan wat ze eigenlijk willen. Daarom probeer ik altijd zo goed mogelijk aan te voelen wat voor een persoon ik voor me heb. Door hierover een gesprek aan te gaan komen we er samen gaandeweg achter hoe de uitvaart naar persoonlijke wens vorm en invulling kan krijgen.

Het proces

Samen wordt er gekeken naar wat passende materialen zijn, wat een prettige plek is, met wie het afscheid gehouden wordt en welke rituelen er gevolgd worden. In dit proces fungeer ik als de schakel, voor elke unieke wens kan ik namelijk andere mensen om mij heen verzamelen wiens expertise op dat gebied ligt. Op deze manier kunnen alle wensen gerealiseerd worden, of het nu gaat om een spirituele of kerkelijke inslag.

Een bijzondere ervaring

Een van de meest bijzondere uitvaarten die ik heb meegemaakt was een uitvaart zonder overledene. Het afscheid betrof een jong volwassene die na een dodelijk ongeluk niet meer is gevonden. Bij deze afscheidsceremonie waren 400 mensen aanwezig, die de overledene samen herdachten.

Send message to moderator