Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Uitvaartzorg Troostrijk

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartzorg Troostrijk
Contact Information
Address:
Irislaan 7, Ede, Nederland, 6713 EV
Description:

Uitvaartzorg Troostrijk, Sabine Karssen-Oostenrijk

Uitvaartzorg Troostrijk is een jonge en vernieuwende uitvaartonderneming. De naam Troostrijk is voortgekomen uit mijn meisjesnaam: Oostenrijk. De betekenis van Troostrijk is hoopvol en troostend. En dat is waar ik voor sta. Rust en licht brengen in donkere dagen, dat is mijn passie. Families de weg wijzen, voorzien van inspiratie en zorgen voor een zo persoonlijk mogelijk afscheid. Om die reden ben ik met Uitvaartzorg Troostrijk gestart.

Ik luister en ik voel

Ik verzorg een mooi afscheid op een persoonlijke manier. Ik hoef me daarbij niet aan regels van een grote organisatie te houden en dat ziet u terug. Ik luister en ik voel. Dat is waar ik mee begin. Dan ga ik vragen; wat is er gebeurd en wat wil de familie. Ik denk mee, geef mogelijkheden aan en help met beslissingen maken. Ik vind het belangrijk dat er tijd genomen wordt, dat er goed nagedacht kan worden. Ik vind het bijzonder hoe iedereen op eigenwijze omgaat met het afscheid nemen in die laatste dagen en het is voor mij dan ook belangrijk om de familie aan te voelen zodat ik mij kan aanpassen.

Een belangrijke herinnering

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een goede communicatie waardoor ieder goed voorbereid is op de afscheidsdienst. Daarnaast zorg ik dat alles op de dag van de uitvaart soepel verloopt, zodat de familie het moment alleen maar hoeft te beleven en het een belangrijke herinnering kan worden. Het begeleiden van families en de bijkomende gesprekken zijn mij erg dierbaar. Na het afscheid van een dierbare vind ik het fijn om contact te houden. Om te horen hoe het met iedereen gaat.

Klein en intiem

De begrafenis die me het meest is bijgebleven is van kleine Julia. Een intieme begrafenis met familie en vrienden. Het heeft me geleerd dat klein en intiem net zo indrukwekkend kan zijn als een uitgebreide uitvaart met veel genodigden.

sabine

Send message to moderator