Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Uitvaartzorg Salland

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartzorg Salland
Contact Information
Address:
Kruiwiel 1, Hardenberg, Nederland, 7773 NL
Description:

Uitvaartzorg Salland

Graag stellen we je voor aan Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland:

Erik Janssen Uitvaartzorg Salland

Uitvaartzorg Salland

Voor mij staat Uitvaartzorg Salland voor rust en ruimte. Rust en ruimte voor ieders wensen, in deze verdrietige tijd komt er veel op je af. Het is fijn als er iemand naast je staat die je helpt bij het verzorgen van een respectvol en passend afscheid. Eigentijds of juist vol mooie tradities, ik help nabestaanden graag om er een eigen en persoonlijk afscheid van te maken.

Een uitvaart met Erik

Als uitvaartondernemer vind ik het belangrijk om te werken vanuit verbinding. Een persoonlijk afscheid dat naadloos past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden, dat is mijn doel elke uitvaart weer. Bij Uitvaartzorg Salland sta ik garant voor persoonlijke aandacht. Met aandacht, nuchter en in alle rust luister ik naar de nabestaanden en leer ik de overledene kennen. Onbeperkt en met open blik help ik mensen met hun specifieke wensen, hoe groot of klein deze ook zijn.

Ik wil nabestaanden de tijd en rust geven om keuzes te maken, maar ook om keuzes te overwegen. Een afscheid moet rijpen. Samen bepalen we stap voor stap hoe de uitvaart eruit gaat zien.

Natuurbegraafplaats Arriën

Op de natuurbegraafplaats begraaft u uw naaste in harmonie met de natuur. Dat betekent dat de begraafplaats het milieu zo min mogelijk wil belasten en past binnen het bestaande bosbeheer.

De kleding van overledene, een lijkwade, kist, urn of mand zijn daarom van natuurlijk afbreekbaar materiaal gemaakt. Gedenktekens en grafaanduidingen zijn natuurlijk aanwezig in de vorm van een boomschijf met inscriptie. Bij deze voorwaarde voor natuurbegraven passen de lijkwades en andere producten van Wikkelgoed perfect. Daarom ben ik blij om u deze eerlijke producten aan te mogen bieden.

Send message to moderator