Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Uitvaartzorg BijZonder®

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartzorg BijZonder®
Contact Information
Address:
Gieterstraat 33, Rolde, Nederland, 9451 AR
Description:

Uitvaartzorg BijZonder

Wij zijn uitvaartzorg BijZonder… omdat het ook anders kan

Uitvaartzorg BijZonder

Het begin

Uitvaartzorg BijZonder® is voortgekomen uit een langgekoesterde wens van Peter Hendriks. Peter werkte sinds 1989 in de zorg en zat in 1999 al vergevorderd in een sollicitatieprocedure van een grote uitvaartonderneming toen er iets gebeurde waardoor hij zoiets had van “Hier ben ik nog niet klaar voor” en heeft hij zich teruggetrokken uit de procedure. Maar als je iets in je hart bewaard, dan gaat dit nooit verloren. Zo ook de ambitie niet om in de uitvaartbranche aan het werk te gaan. De eerste stappen zijn in 2014 gezet om voor een (inmiddels landelijk opererende) natuurbegraafplaatsorganisatie te gaan werken.
Aansluitend zijn er meerdere scholingen, trainingen en cursussen gevolgd en bestaat sinds april 2018 uitvaartzorg BijZonder®.

Waar staat BijZonder® voor

De naam BijZonder is opgedeeld in twee delen. Bij- en Zonder. Zo is er het ene moment nog iemand er bij en later moet je zonder deze persoon verder. Daarnaast is ieder persoon bijzonder en uniek en moet er dus afscheid genomen worden van een bijzonder persoon.
Bij BijZonder werken uit emotie van onze families en niet uit emotie van onze portemonnee. Daarom werken wij zonder winstopslag op onze ingekochte producten en diensten. Onze families betalen onze gewerkte uren en krijgen daarnaast alles voor inkoopsprijs. Het maakt ons dus niet uit of iemand een plank met wade wil, of een mahoniehouten kist of een standaard crematiekist met een printfolie. De familie bepaalt en niet onze portemonnee.

Onze uitgangspunten

Een zorgeloze uitvaart vol betrokkenheid
Een afscheid brengt al genoeg zorgen met zich mee. Je zoekt een betrokken uitvaartverzorger die jou begeleidt bij het maken van je eigen unieke keuzes. Zodat jij een passend en waardig afscheid krijgt. Dat verdien je.

Bij Uitvaartzorg BijZonder draait het om jou. Dat merk je aan onze zorgvuldige benadering, het brede palet aan mogelijkheden en natuurlijk onze lage tarieven. Het gaat om mensen, niet om geld en winst. Hier spreekt ons zorghart en niet ons commerciële hart.
Uitvaartzorg BijZonder is volledig onafhankelijk. Daarom kunnen wij maatwerk leveren: ieder mens is immers uniek. Je krijgt onze uitvaartzorg ongeacht waar je verzekerd en/of lid bent, en we werken tegen de laagste prijs.
Onze families waarderen onze betrokkenheid, zorgvuldigheid en transparantie. Jouw afscheid krijgt bij ons alle aandacht.

Maatschappelijk betrokken

Naast het zijn van een uitvaartonderneming is uitvaartzorg BijZonder ook maatschappelijk betrokken. Zo zijn wij sponsor van diverse verenigingen en stichtingen en zijn wij gastspreker voor “Doodgewoon in de klas”.

Inclusief in plaats van exclusief

Een goede uitvaart is voor iedereen, maar niet iedereen is hetzelfde en met enige regelmaat zijn er familieleden of gasten die om specifieke aandacht vragen. Immers Iedereen verdient de kans om volwaardig afscheid te nemen, op de manier die bij haar of hem aansluit. Soms is een prikkelarme uitvaart belangrijk, of extra begeleiding in geval van dementie. Voor mensen met een beperking zijn weer andere aanpassingen nodig.

Dat vraagt om een uitvaartverzorger die weet hoe je mensen in hun beperkingen tegemoetkomt. Mensen met ‘special needs’ op het gebied van:

  • Autisme
  • Dementie
  • Visuele-, gehoor-, verstandelijke- en/of fysieke beperking

Onze medewerkers weten precies hoe alle nabestaanden en genodigden een afscheid krijgen dat bij hun bijzondere behoeften past.

Tot slot

Uitvaartzorg BijZonder denkt met de families mee in mogelijkheden. Bij BijZonder is er maar één beperking en dat is de wet. Mag het niet volgens de wet, dan kan het niet. Verder gaan wij tot het uiterste om onze families een goede start te geven in het rouwproces. En om dat uiterste niet teveel in de papieren te laten lopen werkt BijZonder met vier tarievenenblokken, duurder dan het hoogste tarief wordt onze dienstverlening eigenlijk niet.

Wij zijn anders en dichterbij dan u denkt. Wij zijn uitvaartzorg BijZonder.

Send message to moderator