Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Uitvaartbegeleiding/-verzorging IJsselstein & Leidsche Rijn

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartbegeleiding/-verzorging IJsselstein & Leidsche Rijn
Contact Information
Address:
Pandora 3, 3402 HW IJsselstein, Nederland, 3402 HW
Groene Dijk 7, IJsselstein, Nederland, 3401 NJ
Description:

Uitvaartverzorging Leidsche Rijn

Graag stellen we u voor aan Angelique en Karel van Dommelen, de oprichters van Uitvaartverzorging Leidsche Rijn:

Angelique en Karel van Dommelen

Tijd voor iedere uitvaart

Uitvaartverzorging Leidsche Rijn bestaat uit een klein team waarin wij met veel liefde, aandacht en betrokkenheid de mensen willen begeleiden voor en na een overlijden. Wij luisteren naar de persoonlijke keuze van de familie die ons aangeeft wat de eventuele wensen zijn. Samen kijken wij dan naar de mogelijkheden die wij de familie kunnen bieden en de omgeving die de familie wenst. Iedere dag zetten wij samen met de familie een stap naar de dag van de uitvaart. Wij zijn deze dagen de kracht op de achtergrond en geven de families advies. Na het eerste gesprek ontvangt de familie een voorlopige kostenberekening.

Uitvaartverzorging Leidsche Rijn

Wij zijn een echtpaar wat sinds 2002 in de uitvaartverzorging werkzaam is.  Allebei hebben wij een zorg achtergrond. Wij worden bijgestaan door een verzorgteam, gastdames, chauffeur en dragers. Wij verzorgen thuis opbaring en elders in een uitvaartcentrum. Uitvaartverzorging Leidsche Rijn heeft een eigen uitvaartcentrum in een monumentale boerderij centraal gelegen in Nederland bij Utrecht aan de A2. In het uitvaartcentrum zijn een 24 uurs opbaarkamer waar de familie zelf een sleutel van ontvangt en een gast opbaarkamer. De gehele uitvaart kan plaatsvinden in deze bijzondere locatie in alle tijd die de familie wenst.

Boerderij Uitvaartverzorging Leidsche Rijn

Persoonlijke ervaring

Onze persoonlijke ervaring is dat wij zien dat als mensen de tijd krijgen om afscheid te nemen met een aantal mogelijkheden die wij kunnen aandragen er bijzondere plechtigheden kunnen plaatsvinden. Het gebruik van een Wikkeldoek met een opbaarplank, heeft bij een uitvaart in ons uitvaartcentrum op een zondagmiddag veel gesprekstof los gemaakt.  Deze meneer wilde graag op een natuur begraafplaats worden begraven. De uitvaart heeft toen op zondagmiddag plaats gevonden met zijn dierbare en vrienden. De volgende dag hebben wij meneer begeleid naar zijn laatste rustplaats die hij zelf had uitgezocht. Het was heel bijzondere zondagmiddag in alle rust zonder tijdsdruk. Een uitvaart is altijd maatwerk en met veel liefde geven wij daar vorm aan.

Send message to moderator