Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Uitvaartverzorging A. de Jong

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartverzorging A. de Jong
Uitvaartverzorging A. de Jong
Contact Information
Address:
Sloterweg 1184, Amsterdam, Nederland, 1066 CV
Description:

Uitvaartverzorging A. de Jong

Graag stellen wij u voor aan Uitvaartverzorging A. de Jong, een onderneming op twee locaties in Amsterdam.

Ons familiebedrijf, al 50 jaar lang vertrouwen

Het inventariseren van persoonlijke wensen en die op een perfecte manier uitvoeren – dat is in het kort ons motto bij het verzorgen van begrafenissen en crematies. Al vele tientallen jaren verzorgen wij uitvaarten in en rond Amsterdam, waar ons bedrijf is gevestigd. Wij houden onze onderneming kleinschalig zodat de persoonlijke aandacht niet verloren gaat. In de moeilijke periode na een overlijden staan wij u graag met raad en daad terzijde. Wij kunnen voor u de uitvaart tot in de kleinste details regelen. Ons uitgangspunt is dat we op stijlvolle wijze alle afspraken uitvoeren, waarbij we altijd ruimte bieden voor eigen inbreng van uzelf of van uw nabestaanden. Het is voor nabestaanden vaak een geruststelling als een erkende uitvaartonderneming hen in een emotioneel zware tijd bijstaat en precies datgene regelt waartoe zij in die periode niet goed in staat zijn.

De juiste vorm van afscheid

‘Standaard uitvaarten’ kennen wij niet. Elke uitvaart waar wij bij betrokken zijn wordt volledig op persoonlijke wijze ingevuld. Wij zijn blij om te zien dat mensen in deze tijd veel mondiger zijn geworden. Dit zorgt er namelijk voor dat er steeds meer aspecten worden aangeroerd tijdens een bespreking. Het taboe rond de dood is voor een groot deel verdwenen, maar waar veel mensen nog moeite mee hebben is het vinden van de juiste vorm voor het afscheid. Ieder mensenleven verdient een gepast en waardig afscheid en het lichaam waarin een geliefde heeft geleefd is te kostbaar om hier even snel over te beslissen. Wij zijn ons daarvan goed bewust en nemen ruim de tijd om met u die juiste vorm te vinden. Wij zullen ervoor zorgen dat niets over het hoofd wordt gezien, en dat alle mogelijkheden helder naar voren worden gebracht.

Uitvaartverzorging A. de Jong voor een duurzame uitvaart

Uitvaartverzorging de Jong Amsterdam biedt u de mogelijkheid om uw uitvaart op een meer duurzame manier vorm te geven. Het milieu moet in de toekomst minder belast worden op allerlei gebieden, ook als het gaat om een uitvaart. Bijdragen aan deze duurzaamheid kan via de producten van Wikkelgoed en via onze website: https://uitvaartcentrum.amsterdam/Home/

Angela van Uitvaartverzorging A. de Jong Uitvaartcentrum Amsterdam - Jenno

Send message to moderator