Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

TARANEH uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. TARANEH uitvaartzorg
Contact Information
Address:
Donker Curtiusware 29, Zwolle, Nederland, 8014 TK
Description:

TARANEH uitvaartzorg

Graag stellen we u voor aan Ronald Visser van TARANEH:

Taraneh Ronald Visser

TARANEH is de nieuwe, kleinschalige onderneming van Ronald Visser. Hij is al jaren muzikaal ondernemer als in 2020 een vriendin komt te overlijden. Vooraf heeft ze Ronald gevraagd de uitvaart te verzorgen. Hij regelt veel zelf maar schakelt ook een ervaren uitvaartleider in. Hun samenwerking verloopt zo vloeiend en harmonieus dat ze na afloop besluiten verder te gaan. In een jaar tijd leert Ronald de ins en outs van het uitvaartwerk door te assisteren bij veel uitvaarten. En nog in datzelfde jaar richt hij TARANEH op.

Levensmelodie

Het Perzische woord Taraneh betekent ‘levensmelodie’. Die naam werd gekozen omdat Ronald al ruim 30 jaar lang koren dirigeert en van het musiceren zijn werk heeft gemaakt. Naast Muziek heeft Ronald ook een achtergrond in Mystiek: Antroposofie, Soefisme en Esoterisch Christendom zijn levensstromen die in Taraneh samen komen. Ronald kijkt vanuit een geestelijk perspectief naar een uitvaart. Zorgvuldig met lichaam en ziel omgaan na het sterven hoort daarbij. Dit betekent dat je met liefde kijkt naar opbaren, vandaar het contact met Wikkelgoed.

Kleine, liefdevolle aanbieders

Zijn in 2020 overleden vriendin werd in een wade en op een fraai beschilderde baarplank begraven op een natuurbegraafplaats. Dat past bij de duurzame en toegewijde begeleiding die met Taraneh wordt geboden. Na een eeuw met steeds groter wordende ondernemingen is het nu de tijd van kleine, liefdevolle aanbieders.
Ronald Visser verzorgt je uitvaart met vreugdevolle passie. Dat begint vaak al voor het sterven; steeds meer mensen benaderen Taraneh voor een gesprek over wensen rond de eigen uitvaart. Daar ontstaan prachtige gesprekken over sterven.

Send message to moderator