Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Sonja Makken uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Sonja Makken uitvaartzorg
Contact Information
Address:
Korenstraat 12, Kreileroord, Nederland, 1773 AS
Description:

Sonja Makken uitvaartzorg

Graag stellen we je voor aan Sonja Makken:

Sonja Makken Uitvaartzorg

Een uitvaart met Sonja Makken

Als uitvaartverzorgster is het mijn taak om u te begeleiden in een van de moeilijkste momenten van uw leven. U neemt afscheid van uw dierbare en dat kan zwaar zijn. Mijn doel is om u te ondersteunen en te helpen bij het organiseren van een uitvaart die past bij uw dierbare en bij u als nabestaande. Tijdens een persoonlijk gesprek luister ik naar uw wensen en ideeën. U kunt bij mij terecht voor alles wat er komt kijken bij een uitvaart: van de bloemen tot aan de rouwkaarten. Ik regel alles tot in de puntjes, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen van uw dierbare.

Ontstaansverhaal

Na verschillende beroepen te hebben uitgeoefend, besloot ik om een opleiding tot uitvaartverzorgster te volgen. Ik vond het belangrijk om mensen te helpen in een van de moeilijkste momenten van hun leven. Na het succesvol afronden van mijn opleiding besloot ik om ook een opleiding tot Rouwverwerking te volgen. Ik wilde me verdiepen in de psychologische kant van rouw en hoe ik mensen daarbij kan ondersteunen.

Duurzaamheid

Ik streef ernaar om duurzaamheidskeuzes te maken die passen bij de wensen van de nabestaanden. Ik help hen bij het selecteren van een duurzame kist met een FSC-keurmerk of een opbaarplank, en ik bied de mogelijkheid van een wade. Bovendien informeer ik hen over wat beter niet mee de kist in kan tijdens een begrafenis. Ook bij bloemen adviseer ik om te kiezen voor plukbloemen uit bijvoorbeeld een pluktuin of de eigen tuin, in plaats van een bloemenwinkel. Daarnaast zoek ik naar alternatieve vervoersmogelijkheden voor het overbrengen van de overledene, zoals het gebruik van een ander type vervoermiddel in plaats van een auto.

Send message to moderator