Aangesloten uitvaartbegeleiders

Hier vindt u alle uitvaartbegeleiders die met ons samenwerken.

SENS uitvaarten

  1. Home
  2. » SENS uitvaarten
Contact Information
Address:
Palestrinastraat 1b, 3533 EH Utrecht, Nederland, 3533 EH
Phone:030 - 737 02 02
Description:

SENS uitvaarten: Meta Stevens en Simone Scholts

SENS uitvaarten begeleidt uitvaarten in Utrecht en omgeving met zorg, creativiteit en veel ruimte voor eigen inbreng. Voorheen heeft Meta gewerkt als regisseur van koren en zanggroepen. “Ik geniet ervan als het lukt om mensen echt zelf het afscheid te laten vormgeven. Dat doen we door tijd te nemen en te luisteren naar wat mensen echt willen en samen met hen een vorm te zoeken die daarbij past. Dat kan in kleine dingen zitten. Naderhand zijn mensen vaak oprecht blij met het afscheid, omdat het zo eigen was en dat is heel troostrijk.” Simone werkte hiervoor als productiebegeleider bij toneelgezelschappen. “Mijn kracht is mensen begeleiden in een periode waarin veel keuzes moeten worden gemaakt. Dit doe ik door goed te luisteren en te anticiperen. Een afscheid wordt een waardevolle herinnering door aandacht te geven aan details.”

“Liefdevol maatwerk, met oog voor detail”

Een goed afscheid is een belangrijke eerste stap in de verwerking van verlies. Het afscheid nemen gebeurt niet alleen op de dag van de uitvaart. In de periode tussen het overlijden en de uitvaart zijn er veel waardevolle momenten van afscheid. We denken in deze dagen mee, geven advies en maken tijd en ruimte voor deze momenten. We vinden het belangrijk dat u afscheid kunt nemen op uw manier. Samen kijken we naar de vorm die u het beste past.

Onafhankelijk

We zijn een kleine uitvaartonderneming die niet gebonden is aan vaste leveranciers of uitvaartcentra. Op die manier heeft u namelijk en maximale keuzevrijheid, en kunnen wij u zonder vooraf bedacht plan adviseren. Omdat wij dienstverleners zijn en geen verkopers, verdienen we alleen aan ons basistarief. De producten en diensten van derden rekenen we een-op-een door, zonder winstmarge. Op die manier blijven we altijd onafhankelijk en kunnen we u optimaal adviseren.

 

SENS Uitvaarten