Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Rooshert Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Rooshert Uitvaartbegeleiding
Contact Information
Address:
Entrepotdok 126, Amsterdam, Nederland, 1018 AD
Description:

Rooshert Uitvaartbegeleiding

Graag stellen we je voor aan Anne Margriet van de Kaa & Annemarie van der Heijden van Rooshert Uitvaartbegeleiding:

 

Rooshert Uitvaartbegeleiding

Waar komt de naam Rooshert vandaan?

Rooshert is een samenstelling van twee prachtige, bijzondere en klassieke begrippen die symbool staan voor wat wij (onder andere) troostend vinden. De Roos, een symbool voor trouw, liefde en dapperheid, en het Hert: waardigheid, zachtaardigheid, onschuld en meditatie. Benieuwd naar de meerdere betekenissen van Rooshert? Lees verder op de website.

Een uitvaart met Rooshert

Onze begeleiding houdt in dat wij steeds weer opnieuw aftasten, luisteren, vragen, horen en voelen waar behoefte aan is voor de situatie, voor het moment. Een uitvaart begeleiden vraagt om aanvoelen wat er nodig is, steeds weer. Dat kan van dag tot dag verschillen. We proberen, waar mogelijk, rekening te houden met alle mensen die meepraten in het proces voorafgaand aan de uitvaart.

Soms is er heel veel ruimte en tijd nodig voor mensen om samen met ons de uitvaart vorm te geven. En andere keren wil de familie/opdrachtgever dat alles zo snel & zakelijk mogelijk verloopt. En allerlei tussenvormen zijn er ook.

Rooshert Uitvaartbegeleiding

Een kleinschalig bedrijf

Rooshert is een kleinschalig bedrijf. We doen graag zoveel mogelijk zelf en houden van één op één contact met de families/opdrachtgever waarvoor wij werken. Soms begeleiden wij (grote) uitvaarten samen en/of met assistenten. Maar het contact is altijd direct en flexibel.

Duurzaamheid en de toekomst

In de nabije toekomst gaan we te maken krijgen met Resomeren en ook met het zogenaamde Ver-aarden (humuseren/composteren) als nieuwe mogelijkheden naast cremeren en begraven. Lijkwades zijn hierbij prachtige omhullingen die we graag aanbieden. Een lijkwade biedt zachtheid en nabijheid. Waar het kan zullen wij bijdragen aan een zo duurzaam mogelijke uitvaart. Maar alles binnen het wenselijke voor de betreffende familie. Spaanplaten kisten bieden wij niet aan. Als het er om gaat dat het goedkoop moet dan zijn er prima andere mogelijkheden. Wij denken graag mee.

Send message to moderator