Aangesloten uitvaartbegeleiders

Hier vindt u alle uitvaartbegeleiders die met ons samenwerken.

Rebel’s Begrafenisonderneming

  1. Home
  2. » Rebel’s Begrafenisonderneming
Contact Information
Address:
Ceintuurbaan 45, Huizen, Nederland, 1271 BG
Spoordreef 41, Almere, Nederland, 1315 GK
Phone:Huizen 035 - 525 30 67
Description:

Familiebedrijf Rebel’s Begrafenisonderneming

Rebel’s Begrafenisonderneming bestaat al 202 jaar en is van generatie op generatie doorgegeven. Tijd en aandacht zijn voor ons belangrijke pijlers bij het regelen van een uitvaart. Daarnaast wijzen we graag op alle mogelijkheden die er zijn bij het vormgeven van de uitvaart. Als mensen bijvoorbeeld zelf een kist willen timmeren, dan kunnen wij ze een beschrijving geven van hoe zoiets aangepakt kan worden. We passen ons altijd aan naar de persoon waar me mee te maken hebben, iedereen is anders en heeft andere wensen.

Het gaat om het samenspel

Een mooie uitvaart ontstaat als we de ideeën van de klant kunnen vertalen naar een passende dienst. Het gaat om het samenspel. Sommige mensen weten bijvoorbeeld niet dat een dienst ook buiten het crematorium plaats mag vinden. Dan maken wij hen erop attent dat dat ook in het café op de hoek mag, bij wijze van spreken.

Een uitvaart op de fiets

Veel uitvaarten blijven je bij. Een voorbeeld is een uitvaart waarbij wij met 200 personen een fietstocht maakten van 18 kilometer met de overledene op een fietskar. De plechtigheid werd onderweg in de open lucht gehouden. De reden dat dit zo gebeurde, was omdat de overleden persoon altijd fietste. Zelfs de lease-auto van zijn bedrijf had hij teruggegeven, omdat hij liever fietste naar zijn werk.

GreenLeave uitvaarten

In de toekomst zal er waarschijnlijk steeds meer openheid komen in alles. Vroeger werd er weleens schimmig gedaan over tarieven, maar dat is nu echt veranderd. Ook zie je dat er steeds meer zelfstandige uitvaartondernemers komen en steeds meer doe-het-zelf-uitvaarten. Mensen zijn slim genoeg om die dingen zelf te regelen. Niet per se omdat het goedkoper is, maar omdat mensen dat fijn vinden. Wat dan onze rol nog is? Er zullen altijd families zijn die graag ontzorgt worden rondom een overlijden, daarin ondersteunen wij. Daarnaast bieden wij volledig duurzame GreenLeave uitvaarten aan. Bij onze uitvaartonderneming rijden bijvoorbeeld al twee van de vier uitvaartbegeleiders elektrisch.

 

Rebel’s Begrafenisonderneming