Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Philia Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Philia Uitvaartverzorging
Contact Information
Address:
Torenlaan 2, 3284 KZ Zuid-Beijerland, Nederland, 3284 KZ
Description:

Philia Uitvaartverzorging

Graag stellen we u voor aan Peggy de With van Philia Uitvaartverzorging. Philia verzorgt duurzame uitvaarten, intieme uitvaarten, kinderuitvaarten of biedt hulp bij het zelf regelen van de uitvaart.

Peggy de With - Philia Uitvaartbegeleiding 2

Een andersdenkende vrouwelijke uitvaartondernemer

De uitvaartondernemer die in 2014 de uitvaart van mijn vader begeleidde vroeg mij eens na te denken om in uitvaartbranche te gaan werken. Na heel wat uren denkwerk, onderzoek en netwerken besloot ik januari 2016 te starten met de opleiding, om vervolgens van start te gaan als freelance uitvaartbegeleider. In 2018 met het gezin verhuist naar een nieuwe regio; de Hoeksche Waard. Een regio waar nog geen andersdenkende vrouwelijke uitvaartondernemer actief was. Daarom besloot ik deze ontbrekende keuzemogelijkheid aan te vullen met Philia Uitvaartbegeleiding.

Philia uitvaartverzorging: een ‘tijdelijke vriend’

De naam “Philia” betekent in het Grieks “vriendschap”. Als je iemand beschouwt als een vriend, wens je hem altijd het beste toe en je wilt dat het hem goed gaat. Al draait vriendschap zowel om geven als nemen, is het geven het belangrijkste element.

Als “tijdelijke vriend” ondersteun ik en loop mee met families die een dierbare zijn verloren.

Peggy de With - Philia Uitvaartbegeleiding 2

Informeel karakter

Een eigentijdse uitvaartonderneming die zich richt op het leveren van maatwerk uitvaarten. “Informele uitvaarten met een lach en een traan, waarbij het unieke leven centraal staat.” Dit informele karakter is terug te vinden tijdens de uitvaarten en in de huisstijl; website en kledingkeuze van Philia Uitvaartbegeleiding.

Een passende uitvaartlocatie

De juiste setting speelt een steeds belangrijkere rol. Uitvaarten in eigen huis of tuin, in het lievelingsrestaurant, in de sportkantine of zelfs op een boot: het is allemaal mogelijk. Om aan alle wensen gehoor te geven, wordt nauw samengewerkt met een team van gepassioneerde mensen en leveranciers, zoals Wikkelgoed. Zij dragen bij aan het vormgeven van de uitvaart waarbij elk (klein) detail klopt.

Vertrouwd dichtbij

Het informele karakter is niet alleen terug te vinden in de uitstraling maar natuurlijk ook in de benadering. Wanneer ik binnenkom is er vooral een luisterend oor, onderzoeken we wat past en laten we vooral het standaard vragenformulier achterwegen. Juist door goed in te leven in de sfeer en gewoontes van de betreffende familie ontstaat er vertrouwen om dichtbij te komen. Vandaar ook de slogan “vertrouwd dichtbij”. Er is veel ruime voor eigen inbreng, wat als zeer prettig wordt ervaren.

Het mooiste aan het werk vind ik om mensen een uitvaart te laten beleven die ze helemaal zelf hebben vormgegeven, maar van tevoren nooit zo zouden hebben bedacht. Dat is de kracht van een uitvaartbegeleider.

Send message to moderator