Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

ODENS Uitvaart & Begeleiding

  1. Home
  2. »
  3. ODENS Uitvaart & Begeleiding
Contact Information
Address:
Nieuwstraat 20, 6881 SL Velp, Nederland, 6881 SL
Utrecht, Nederland
Kleiweg 387A, 3045 PK Rotterdam, Nederland, 3045 PK
Website:
Description:

ODENS Uitvaart & Begeleiding

ODENS Uitvaart & Begeleiding

Eigen en passend maken van uitvaarten staat nu meer dan ooit voorop, waarbij de waarde van tradities en symboliek niet uit het oog verloren mogen worden. Het is onze missie om dit voor iedereen bereikbaar te maken. Goed afscheid nemen is belangrijk voor het rouwproces en daarvoor zijn twee zaken essentieel: goede voorbereiding en goede begeleiding. Daar helpen wij bij.

Goede begeleiding

ODENS: Katja Hehenkamp en Roley van Doorn helpen vanuit Rotterdam en Arnhem/Velp door heel Nederland bij het voorbereiden, vormgeven en begeleiden van een afscheid. Gedreven door persoonlijke ervaring en professionele kracht denken wij mee en inspireren in mogelijkheden. Goed afscheid nemen dat niet gestuurd is door protocollen maar passend naar eigen inzicht. 

ODENS Uitvaart & Begeleiding

Goede voorbereiding

Betekenisvol afscheid nemen is belangrijk voor het rouwproces. Het ODENS Leef voorbereid-boek helpt bij het vormgeven van een afscheid. Een hulpgids ter informatie en inspiratie. Het voorkomt ook dat na een overlijden randzaken hoofdzaken worden. Want, stel dat u afscheid moet nemen van iemand, weet u hoe? Ons boek is in te zien en te bestellen op onze website

Odens leef voorbereid boek

Kennismaken

Hoe u vorm wilt geven aan een afscheid kunt u ook vooraf, zonder verdere verplichtingen, met ons bespreken. En als u een verzekering heeft, kunt u ook bij ons terecht. Het maakt namelijk niet uit waar en hoe u verzekerd bent. Uw verzekeraar is verplicht het verzekerde bedrag uit te keren en u bepaalt zelf wie uw uitvaart gaat organiseren. 

Wilt u kennismaken, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende kostenindicatie: bel of mail ons gerust. Ook in geval van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor u. Tel.: 085 486 57 80. 

Leef voorbereid.

Welkom bij ODENS.

Send message to moderator