Aangesloten uitvaartbegeleiders

Hier vindt u alle uitvaartbegeleiders die met ons samenwerken.

Natuurlijk afscheid

  1. Home
  2. » Natuurlijk afscheid
Contact Information
Address:
Nulandsestraat 19, Nuland, Nederland, 5391 KC
Phone:0638891404
Description:

Natuurlijk Afscheid

Graag stellen wij u voor aan Bert Jansen Venneboer van Natuurlijk Afscheid.

Het begin

Na jarenlang in het hoveniers vak gewerkt te hebben ben ik in 2016 de studie gaan volgen van Het Moment, een opleiding in ritueel begeleiden rondom de dood en bij leven. Ik besloot hierna mij verder te verdiepen in het vak van uitvaartbegeleider bij Après la Vie. In 2019 ben ik samen met mijn partner Anja Sandee Natuurlijk Afscheid begonnen om onze eigen ideeën en creativiteit in de uitvaartwereld te kunnen delen.

Natuurlijk Afscheid

Voor mij geeft de term Natuurlijk Afscheid betekenis aan mijn verbondenheid met de natuur. Ik ben gespecialiseerd in natuurbegraven. We hebben ook ervaring met het begeleiden van duurzame crematies.

Onderdeel van de natuur

Ik geloof dat jij je steeds meer gaat realiseren dat je een onderdeel bent van de natuur en je voelt je ermee verbonden. Als je overgaat naar een ander leven dan is het een logische keuze om te kiezen voor een eeuwig graf in de natuur. Een eigen plek in de natuur voor jou en je nabestaanden. Je wordt weer één met de natuur. Mijn passie en liefde voor de natuur wil ik met je delen. Dit komt tot uiting in mijn betrokkenheid bij jou als mens en in de periode van afscheid nemen.

Oog voor groene details

Ik wil met Natuurlijk Afscheid uitvaarten verzorgen op een natuurbegraafplaats, uitvaarten met oog voor groene details. Natuurlijk Afscheid richt zich op klanten die een plek bij leven op een natuurbegraafplaats hebben uitgekozen en op nabestaanden die een plek uitkiezen direct na het overlijden van hun dierbare. Mijn klanten kiezen voor een mooie plek in de natuur, onder een boom, in het ruige gras, voor als zij overgaan naar een ander leven.

Als zij liever voor cremeren kiezen en oog hebben voor de natuur en het milieu. Dan is een milieuvriendelijke en duurzame crematie de juiste keuze. Natuurlijk Afscheid helpt hen hier graag bij. 

De uitvaart verzorg ik met mijn passie, liefde en respect die ik voor mens en natuur heb. Ik benut hierbij mijn creativiteit door het gebruik van bijzondere en unieke afscheidsbloemen, rituelen en symbolen.