Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Natasja Huting Uitvaartbegeleiding
Contact Information
Address:
Wessel Couzijnhof, Arnhem 19, Nederland, 6836 WB
Description:

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Sinds Januari 2014 ben ik gestart met Natasja Huting Uitvaartbegeleiding. Vanaf het overlijden tot en met de dag van de uitvaart ben ik het vaste aanspreekpunt voor de familie en vrienden van de overledene. We bereiden de uitvaart samen stap voor stap voor. Ik neem de tijd voor de familie en er is veel ruimte voor eigen inbreng om het afscheid vorm te geven. Samen met de familie een troostrijk afscheid organiseren, dat is mijn drijfveer. Ik vind het belangrijk om kinderen hierbij te betrekken. Door duidelijk met hen te communiceren en kinderen een passende rol te geven, leren zij met de dood om te gaan.

Vooraf kennismaken

Het geeft mensen rust om al voor het overlijden een afspraak te maken om de uitvaartwensen te bespreken en met mij kennis te maken. Een begroting van de uitvaartkosten komt dan ook aan de orde, zodat er achteraf geen financiële verrassingen zijn. Ik sta voor families klaar in een verdrietige en vaak intensieve periode. We delen samen moeilijke momenten. Het is belangrijk dat de familie kan kiezen voor een uitvaartbegeleidster die bij hen past en waar zij een goed gevoel over heeft. Ongeacht of, hoe en waar je verzekerd bent, je bent altijd vrij om mij als uitvaartbegeleidster te kiezen.

Reactie van familie

Een familie omschreef mijn dienstverlening als volgt: “Natasja heeft de uitvaart van onze moeder op een zeer persoonlijke manier en met een warm hart verzorgd. Wij hebben op geen enkel moment voor en tijdens de uitvaart een “tijdsdruk” gevoeld en daar maakt Natasja voor ons het verschil. Je kunt echt op haar rekenen en niets is haar te veel gevraagd. Ze is erg betrokken en weet op het juiste moment zich terughoudend op te stellen. Het betrekken van de kleinkinderen bij de voorbereidingen en de uitvaart vonden wij belangrijk. Natasja heeft ons nog meer in laten zien dat de dood ook voor kinderen niet beangstigend hoeft te zijn zolang je ze er maar in betrekt. Zo bood ze o.a. hartvormige doosjes aan die de kinderen hebben versierd met herinneringen aan oma en ze mochten zelfs meerijden met de rouwauto. Natasja nogmaals heel hartelijk bedankt voor je warme en goede zorgen en het prettige contact.”

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Send message to moderator