Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Najade Uitvaarten

  1. Home
  2. »
  3. Najade Uitvaarten
Contact Information
Address:
Meerkolstraat 21, Nijmegen, Nederland, 6542 TJ
Description:

Najade Uitvaarten

Graag stellen we u voor aan Irene van Dongen van Najade Uitvaart:

 

Najade uitvaarten

Haar verhaal

Irene van Dongen woont in Nijmegen. Ze werkte ruim 15 jaar met veel plezier als adviseur in het logistieke bedrijfsleven. In 2015 veranderde ze van koers. Ze slaagde met succes voor de beroepsopleiding tot uitvaartbegeleider en startte Najade Uitvaarten. Vanuit Nijmegen werkt ze met Najade Uitvaarten in het hele land. In alle rust loodst Irene de familie door alle stappen heen.

 

De betekenis van Najade

“Ik groeide op aan boord van binnenvaartschip Najade. Najade betekent ‘waternimf’ en komt uit de Griekse mythologie. Het overlijden wordt gezien als de oversteek van een grensrivier tussen het leven en het hiernamaals. Najade beschermt en geeft schoonheid bij het maken van de rivieroversteek. Omdat ik hou van de rivier en mensen ondersteun heb ik mijn bedrijf Najade Uitvaarten genoemd.”

 

Alles is bespreekbaar

“Geen enkel afscheid is standaard. Wat ik interessant vind is wat er tussen mensen gebeurt. Daar kijk ik naar. Ik zeg weinig, maar luister vooral. Aan de hand van de wensen laat ik verschillende mogelijkheden zien. Hierbij adviseer ik families ook over de mogelijkheden om te kiezen voor duurzame alternatieven. Ik wil anderen niets opdringen, maar mensen verleiden om persoonlijke ideeën in te vullen. Alles is daarbij bespreekbaar, zodat families weloverwogen keuzes maken en precies weten waar ze aan toe zijn. Najade Uitvaarten werkt onafhankelijk en voor iedereen, ongeacht of men verzekerd is of niet.”

 

Inzicht en rust

“Najade Uitvaarten is 24 uur per dag bereikbaar. Je mag altijd contact opnemen. Dat kan zijn op het moment dat iemand overleden is, maar het is ook heel goed mogelijk om al eerder in gesprek te gaan. Ik bespreek geheel vrijblijvend met iedereen -van jong tot oud- wat zijn of haar uitvaartwensen zijn. Het kan veel inzicht en rust geven om alles uitgesproken te hebben en op papier te zetten. Een afspraak is zo gemaakt!

Send message to moderator