Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Monuta Ellen Kok

  1. Home
  2. »
  3. Monuta Ellen Kok
Contact Information
Address:
Markt 26, 4731 HP Oudenbosch, Nederland, 4731 HP
Description:

Monuta Ellen Kok

Graag stellen wij u voor aan uitvaartbegeleider Ellen Kok.

Oprechte aandacht

Ik vind een persoonlijke invulling met oprechte aandacht erg belangrijk voor nabestaanden. Ik heb een eigen uitvaartcentrum waar overledenen worden verzorgd en opgebaard. Ik werk hier samen met een medewerkster die dezelfde visie heeft als ik: rust, aandacht en een warme deken bieden in een hectische, emotionele tijd. Regelmatig horen wij van families dat zij zich erg op hun gemak voelen in het uitvaartcentrum, “ik voel mij hier echt thuis”. Dit is wat wij nastreven.

Iedere uitvaart is uniek

Ik begeleid een uitvaart op een persoonlijke manier, in navolging van de samen met de familie doorgenomen wensen. Iedere uitvaart is uniek, zoals ieder persoon uniek is. Ik vind het belangrijk dat de familie zich in de dagen na overlijden tot en met de uitvaart gedragen voelt en zich op geen enkel moment onzeker voelt over afspraken en gebeurtenissen tijdens de opbaring en uitvaart.Om hierin voor iedereen ruimte te geven wil alles kunnen aanbieden aan families. Via Wikkelgoed heb ik bijvoorbeeld altijd lijkwaden in ‘de tas’. Ik ben tevreden wanneer de familie na de uitvaart aangeeft dat de overledene zich helemaal in de uitvaart zou kunnen vinden en dat zij zelf terugkijken op verdrietige maar mooie dagen.

Steeds meer uit de standaard 

Families durven steeds vaker “andere” keuzes te maken dan traditionele. Ik vind dit een mooi proces om te zien, en wil daar graag mijn steentje aan bijdragen door goed te luisteren naar de mensen en daardoor het juiste te kunnen aanbieden. Ook gaan families steeds bewuster om met duurzaamheid. Ik vind het zeer belangrijk als uitvaartondernemer hierin te stimuleren.

Graag sluit ik af met het delen van mijn motto: ‘Behandel anderen met dezelfde aandacht en hetzelfde respect waarmee je zelf behandeld zou willen worden’

Ellen Kok

Send message to moderator