Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Monique Dommanschet UitvaartbeZieling

  1. Home
  2. »
  3. Monique Dommanschet UitvaartbeZieling
Contact Information
Address:
Parallelweg 9, Goes, Nederland, 4462 AL
Description:

Monique Dommanschet UitvaartbeZieling

Graag stellen wij u voor aan Monique Dommanschet:

Monique Dommanschet van UitvaartbeZieling

Het begin

Toen ik vijf jaar geleden startte met mijn onderneming overheerste de behoefte om onderscheidend te zijn. In mijn opinie was dat alleen mogelijk door dicht bij mijzelf te blijven. Niet het verlangen om ‘groot’ te worden maar te kunnen werken vanuit bezieling was de grootste drijfveer. Met hoofd, hart en ziel mensen tot steun zijn in een moeilijke fase van hun leven.

Het begeleiden van een uitvaart

Bij het begeleiden van een uitvaart hecht ik veel waarde aan rust en creativiteit.  Door samen te praten en te handelen ontstaat verbinding en krijgen nabestaanden de ruimte om creatief te zijn. Zo geven we invulling aan een afscheid, wat later een dierbare herinnering wordt.

Omgaan met verdriet

Na de uitvaart gaat het leven als snel weer door. Voor nabestaanden begint dan vaak pas de echte rouw. Uit eigen ervaring ken ik de waarde van nazorg: ruimte en aandacht voor het verdriet van nabestaanden, door gespecialiseerde mensen. Daarom bied ik gratis begeleiding via NuNazorg aan, en durf ik ook persoonlijk betrokken te zijn bij het verdriet.

Duurzaamheid

Bij elke stap in de organisatie van een uitvaart let ik zo veel mogelijk op keuzes die met oog op duurzaamheid kunnen worden gemaakt. Als voorstander van de ‘groene’ uitvaart help ik mensen graag een uitvaart op die manier te organiseren. Met opmerkzaamheid en nuchter denken kom je al een heel eind. Bovendien is het productaanbod op dit gebied groot en betaalbaar.

Send message to moderator