Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Lindewey Groene Uitvaarten

  1. Home
  2. »
  3. Lindewey Groene Uitvaarten
Contact Information
Address:
Brede Hilledijk 428e, Rotterdam, Nederland, 3072 NK
Description:

Lindewey Groene Uitvaarten: Linda Indewey Gerlings-van Wel

Ik ben sinds mijn 17e al ondernemer. Ik was kledingontwerper en organisator van feesten en evenementen. Hierin was ik succesvol, maar ik baalde er wel van dat alles maar om uiterlijk draaide. Mijn broer zette mij ertoe om een beroepentest te doen en daar kwam uitvaartverzorger uit. Toen mijn broer ongeneeslijk ziek werd en ik zijn uitvaart zou regelen, wisten we allebei dat ik hiermee verder zou gaan. Drie weken na zijn dood ben ik uitvaartverzorger geworden en begonnen met Lindewey Groene Uitvaarten.

Ik ben onzichtbaar aanwezig

Ik ben met Lindewey Groene Uitvaarten als een vis in het water. Door mijn levenservaring, zakelijk inzicht en creativiteit kan ik mensen ontzettend veel bieden. Ik ben onzichtbaar aanwezig. Soms pak ik iemand bij de hand, als ik voel dat dat nodig is. Mensen denken weleens dat ik een vriendin van de nabestaanden ben. Voor mij is betrokkenheid niet meer dan logisch. Daarnaast vind ik het belangrijk om goed advies te geven, ook in de kosten. Mensen denken vaak ‘the sky is the limit’, maar zijn zich dan niet bewust van het kostenplaatje. In de toekomst denk ik dat hier meer over nagedacht zal worden, waarbij het milieu ook belangrijker zal worden. Als je groen leeft, kun je ook een groene uitvaart hebben.

In doeken gewikkeld

Alle uitvaarten die ik tot nu toe heb meegemaakt waren bijzonder. Laatst was ik betrokken bij twee uitvaarten binnen dezelfde familie in hetzelfde crematorium. Het was apart en mooi om te zien dat de ene uitvaart sober en klein gehouden werd en de ander met 600 genodigden. Ook het afscheid van mijn broer was mooi: met 70 Harley-rijders in een stoet. Een andere bijzondere uitvaart was die van een kunstenaar gewikkeld in sarongs, vergelijkbaar met het idee van een lijkwade. Momenteel is een kwart van de uitvaarten die ik doe met een wade. Dat vind ik persoonlijk mooier dan een kist. Als je geboren wordt, word je ook in doeken gewikkeld. Waarom dan niet bij het overlijden?

 

Linda Indewey - Lindewey Groene Uitvaarten

Send message to moderator