Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Limoer Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Limoer Uitvaartbegeleiding
Contact Information
Address:
De Maroc 31, 2291 JX Wateringen, Nederland, 2291 JX
Description:

Limoer Uitvaartbegeleiding

Graag stellen wij u voor aan Dukky Schreiber van Limoer Uitvaartbegeleiding

Het begin

Mijn ervaringen tijdens diverse cursussen over persoonlijke ontwikkeling brachten me tot de realisatie dat er misschien nog meer was in mijn leven dan dat ik tot dan toe gedaan had. Door mijn ervaringen met de uitvaart van mijn vader raakte ik geïnteresseerd in de uitvaartwereld. Een collega die de opleiding van Meander heeft gedaan heeft mij hiermee geholpen. Vervolgens ben ik voor mijzelf begonnen met Limoer Uitvaartbegeleiding.

Limoer Uitvaartbegeleiding

Limoer is het Friese woord voor baarmoeder, het begin staat namelijk net als het leven dicht bij het sterven. Voor mij is het organiseren van een uitvaart iets heel persoonlijks, ik geef mensen dan ook graag de ruimte en geef allerlei keuzemogelijkheden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de nabestaanden niet het idee hebben dat ze à la minute moeten beslissen. Ook weten mensen vaak niet dat er een ruime kring van mensen betrokken mag worden bij het organiseren van het afscheid en het maken van keuzes hierin. Zo zijn naast de familie ook vrienden of vriendinnen van harte welkom.

Het afscheid van je leven

Mijn motto is ‘geef de mensen die je liefhebt het afscheid van hun leven’. Om dit voor elkaar te krijgen zijn warmte, ruimte, keuzes, aandacht en betrokkenheid van groot belang. Samen met dit alles is het belangrijk om overal voldoende tijd voor te nemen. Ik probeer het verdriet van nabestaanden altijd in eerste plaats te erkennen door te luisteren en er aandacht aan te geven. Vaak geef ik tijdens de eerste week of tijdens het nagesprek ook een stukje rouwbegeleiding.

Altijd weer een persoonlijke ervaring

Ik heb een aantal mooie en bijzondere dingen meegemaakt bij uitvaarten. Een dame had eens heel veel ideeën over haar afscheid, en heeft toen een video-opname laten maken die afgespeeld is tijdens het afscheid. Ook heb ik een keer een dame in een prachtige rode Chevrolet uitgevaren die uit hetzelfde jaar kwam als het geboortejaar van de dame. Tijdens het voorgesprek heb ik haar de foto laten zien en wat had ze een pret! Ook heb ik een keer een Indonesische uitvaart georganiseerd. Hier werd er veel troost geput uit muziek, wat het heel speciaal maakte.

Limoer uitvaartbegeleiding

Send message to moderator