Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Kirsten Boerema Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Kirsten Boerema Uitvaartverzorging
Contact Information
Address:
Hoofdstraat 21A, Westerbork, Nederland, 9431 HP
Description:

Kirsten Boerema Uitvaartverzorging

Ik werkte vroeger als verpleegkundige en vond dit een heel mooi vak, maar ik kon er nooit helemaal mijn ei in kwijt. Er was al meerdere keren ter sprake gekomen dat het vak van uitvaartbegeleider bij mij zou kunnen passen. Doordat een uitvaart binnen de familie begeleid werd door een jonge uitvaartverzorgster, kwam ik erachter dat ik als jonge vrouw ook uitvaartbegeleidster zou kunnen worden. Na met haar te hebben meegelopen, wist ik dat dit het vak was dat ik uit wilde oefenen. Toen ik begon met Kirsten Boerema Uitvaartverzorging voelde het als thuiskomen.

Veel mogelijkheden

Ik heb een eigen onderneming omdat ik op mijn manier en met mijn visie wil kunnen werken en niet in het keurslijf van een grote onderneming. Ik werk vanuit mijn hart. Bij het begeleiden van een uitvaart ben en blijf ik mezelf. Belangrijk is dat de familie mij vertrouwt en dat er een klik is tussen ons. Daar ligt de basis. Ik reik ideeën aan, maar de familie mag ermee doen wat ze wil. Het gaat om hun wensen. Zo kreeg ik een keer de vraag naar een doodshemd. Deze heb ik bij Wikkelgoed besteld, want ik kende Monique (oprichtster Wikkelgoed) al sinds de opleiding waar zij liet zien hoe een uitvaart met een wade eruitzag. Dat illustreert maar weer hoe veel mogelijkheden er zijn.

Het gaat om de inhoud

Een uitvaart is mooi wanneer deze passend is. Met muziek die bij de overledene en de familie past, maar ook zeker de woorden die gesproken worden. Het gaat om de inhoud en niet om de grootte. Zo lang mensen hun hart blijven volgen en hun wensen kenbaar maken, zal een uitvaart mooi zijn.

Kirsten Boerema

Send message to moderator