Aangesloten uitvaartbegeleiders

Hier vindt u alle uitvaartbegeleiders die met ons samenwerken.

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg

  1. Home
  2. » Jurgen Theunissen Uitvaartzorg
Contact Information
Address:
Arnhem, Nederland
Nijmegen, Nederland
's-Hertogenbosch, Nederland
Phone:026 84 83 148
Description:

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg

Graag stellen wij u voor aan Jurgen Theunissen Uitvaartzorg, regio's Arnhem, Nijmegen, 's Hertogenbosch en Wageningen.

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg

Toegankelijk en betrokken

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming met twee gedreven uitvaartverzorgers: Jurgen Theunissen (39) en Koen Mensink (31). Met onze relatief jonge leeftijd verzorgen we een stijlvolle, eigentijdse uitvaart, waarbij we u zowel voor, tijdens als na de uitvaart met raad en daad bijstaan.

Uw wensen centraal bij Jurgen Theunissen Uitvaartzorg

Samen met u zoeken we naar een wijze waarop het afscheid zó kan worden vormgegeven dat het recht doet aan het leven van de overledene én de wensen van de nabestaanden. We kijken met een open blik naar wat er mogelijk is om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken; van de vormgeving van de rouwkaart tot de invulling van de plechtigheid en van het rouwvervoer tot de condoleance.

Veelzijdig en ervaren

Het maakt daarbij niet uit welke culturele of religieuze achtergrond u heeft. Met onze brede ervaring en kennis van lokale mogelijkheden voorzien we u van passend advies. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is daarnaast in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg en zowel Jurgen als Koen zijn opgenomen in het landelijk Register Uitvaartverzorgers.

Persoonlijk contact

Vindt u het prettig om een keer kennis te maken of wilt u wat uitgebreidere informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op; we komen dan graag bij u langs. Uiteraard is dit gesprek geheel kosteloos.

“Het moet niet gaan zoals wij het willen of zoals wij als uitvaartondernemer denken dat het hoort. Wij zijn van mening dat een begrafenisondernemer moet luisteren naar de familie en hun wensen als uitgangspunt neemt en dat de uitvaart wordt uitgevoerd zoals zij dat wensen. Alleen op die manier creëren we samen een uitvaart met een persoonlijke totaalbeleving"

Arnhem: 026 84 83 148. Postbus 2158, 6802 CD

Nijmegen: 024 22 101 22. Postbus 72, 6500 AB

's Hertogenbosch: 073 22 100 82. Postbus 5023, 5201 GA

Wageningen: 0317 703 017. Postbus 388, 6700 AJ